Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑ;

Την 9η Νοεμβρίου 1923 στο Μόναχο οι Ναζί παρέλασαν στους δρόμους στοχεύοντας να καταλάβουν το Υπουργείο Αμύνης, με πρότυπο τους την Μεγάλη Πορεία του Μουσολίνι προς τη Ρώμη, που έγινε ένα χρόνο νωρίτερα 
Ακολούθησε όμως σύγκρουση τους με τις αστυνομικές δυνάμεις με 21 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Το λεγόμενο «πραξικόπημα της μπυραρίας» απέτυχε κι ο Χίτλερ συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα. Για την κατηγορία έσχατης προδοσίας το μέγιστο της προβλεπόμενης ποινής ήταν η θανατική, όμως καταδικάστηκε σε φυλάκιση μόλις 5 ετών και εξ αυτών εξέτισε μόνο οκτώ μήνες από την ποινή του (κατέβαλε και πρόστιμο 500 μάρκων). Στην μάλλον άνετη σύντομη κράτηση του κατάφερε να υπαγορεύσει το βιβλίο του «Ο Αγών μου» (Mein Kampf) στον γραμματέα του Ρούντολφ Ες.
Ο Χίτλερ τότε ζούσε στη Βαυαρία, όπου πολλοί ήταν όσοι κατηγορούσαν για προδοσία την Κυβέρνηση του Βερολίνου. Το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα, του οποίου ήταν αυτός επικεφαλής, ήταν μάλλον η μεγαλύτερη από αυτές τις ομάδες ωστόσο αριθμούσε μόλις 55.000 οπαδούς. Γενικά, ο Χίτλερ που περιφερόταν από μπυραρία σε μπυραρία και τόνιζε την προδοσία των πολιτικών στην ήττα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου λίγο απείχε από την γραφικότητα ….
Ωστόσο ούτε τόσο γραφικός αποδείχθηκε ούτε η αρχικά αποφασιστική καταστολή εναντίον του χαρακτήρισε την στάση της ιθύνουσας τάξης στην Γερμανία μέχρι τέλους. Οι απηνείς διώκτες του σύντομα σπρωχνόταν ποιος θα τον πρωτοχαιρετήσει…
Τυχόν ομοιότητες ας μην θεωρηθούν συμπτωματικές….
Αποκαυκίδιον το γερμανοτραφές

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *