Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΙΡΑΚ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΙΚ

Εντείνονται οι φήμες γύρω από την τύχη του αρχηγού των «τζιχαντιστών» του «Ισλαμικού Κράτους» (ΙΚ), Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, μετά τις πληροφορίες ιρακινών και αραβικών Μέσων Ενημέρωσης ότι τραυματίστηκε σοβαρά το Σάββατο, στη διάρκεια επιδρομής αμερικανικών βομβαρδιστικών, κοντά στη μεθοριακή πόλη Κάιμ του Βορείου Ιράκ.
Η ιρακινή ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Iraqinews» επικαλείται εκπρόσωπο του ΙΚ, ο οποίος στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Twitter» φέρεται να επιβεβαιώνει από την Κυριακή τον τραυματισμό του Μπαγκντάντι. Ο εκπρόσωπος του «Ισλαμικού Κράτους», αν και δεν δίνει άλλες λεπτομέρειες, χρησιμοποιεί ως επίλογο την «προειδοποίηση» πως το ΙΚ δεν θα τελειώσει με το θάνατο του «χαλίφη» αλ Μπαγκντάντι.
Το δίκτυο «Αλ Ιρακίγια», επικαλούμενο αξιωματούχο του ιρακινού υπουργείου Εσωτερικών, επέμεινε ότι ο αρχηγός των «τζιχαντιστών» του ΙΚ τραυματίστηκε στη διάρκεια αμερικανικών επιδρομών, όπως είχε κάνει νωρίτερα και το αραβικό δίκτυο «Al Arabiya», μεταδίδοντας πρώτο την είδηση για το «σοβαρό τραυματισμό» του αλ Μπαγκντάντι.
Ωστόσο, επί του παρόντος, Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνούνται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις φήμες για το σοβαρό τραυματισμό του Μπακγκντάντι κατά τις τελευταίες αεροπορικές επιδρομές στο Βόρειο Ιράκ, κατά τις οποίες φαίνεται πως σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν αρκετοί «τζιχαντιστές» και πρωτοκλασάτοι διοικητές τους όταν βομβαρδίστηκε αυτοκινητοπομπή τους.
Πηγή: 902gr 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *