Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Bloomberg: Διώξτε τον Γιούνκερ από την Κομισιόν!

Το οικονομικό πρακτορείο Bloomber ζητά την αποπομπή του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του στα «Lux Leaks», το σκάνδαλο φοροαποφυγής με τις μυστικές συμφωνίες πολυεθνικών στο Λουξεμβούργο. Ο νέος πρόεδρος της Κομισιόν εμπλέκεται καθώς την περίοδο των μυστικών συμφωνιών ήταν πρωθυπουργός της χώρας.
«Ο Γιούκερ ήταν Πρωθυπουργός επί δύο δεκαετίες μιας χώρας, που με πληθυσμό το 1/17 του Λονδίνου, κατάφερε να αναπτυχθεί σαν φορολογικός παράδεισος των 340 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον κόσμο με κεφάλαια 3 τρισ. ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα σημειώνοντας πως το Λουξεμβούργο κατάφερε μέσω αυτών των συμφωνιών, που το μετέτρεψαν στη «νεραϊδοχώρα» της φοροαποφυγής, να γίνει πλουσιότερη χώρα από το Κατάρ.
Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα στις 340 επιχειρήσεις περιλαμβάνονται  και εννιά εταιρείες ελληνικών συμφερόντων όπως η EFG Group, που κατέχει την τράπεζα Eurobank, η Weather Investments, που κατέχει την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Wind και η Coca-Cola 3Ε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», όπως προκύπτει από την έρευνα των 28.000 απόρρητων εγγράφων που εξασφάλισε η Διεθνής Σύμπραξη και πραγματοποίησαν πάνω από 80 δημοσιογράφοι από 26 χώρες, οι εταιρείες εμφανίζονται να έχουν διοχετεύσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ μέσα από το Λουξεμβούργο εξοικονομώντας πολλά δισεκατομμύρια ευρώ σε φόρους, τους οποίους θα πλήρωναν αν δεν μετακινούσαν τα κερδοφόρα κεφάλαιά τους από τις χώρες στις οποίες εδρεύουν ή δραστηριοποιούνται και έχουν υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές.
Σε ορισμένες περιπτώσεις οι εταιρείες απολαμβάνουν φορολόγηση κάτω από το 1% επί των κερδών που μεταφέρουν στο Λουξεμβούργο. Σημειώνεται πως η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Λουξεμβούργο εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται σε αντιπαράθεση για την απροθυμία του τελευταίου να κοινοποιήσει πληροφορίες σχετικά με φορολογικές αποφάσεις του στην ΕΕ, η οποία διερευνά κατά πόσον οι συμφωνίες της χώρας με την Amazon και τη Fiat παραβιάζουν το ευρωπαϊκό δίκαιο.
Πηγή: tvxs.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *