Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του δημάρχου

Από το δήμο Ιωαννιτών ανακοινώνεται ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του δημάρχου, ο οποίος χθες το βράδυ παρ’ ολίγο να συνθλιβεί κυριολεκτικά, όταν στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης βρέθηκε καθήμενος μεταξύ του Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου και του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, ότι ήταν τέτοιες οι πιέσεις που δέχτηκε  ο δήμαρχος από τους ευτραφείς συγκαθήμενους που, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ένιωσε σκοτοδίνη που συνοδεύτηκε από στιγμιαία απώλεια των αισθήσεων.

Μετά το ατυχές γεγονός ο δήμαρχος, λόγω του ισχυρότατου κλονισμού της σπονδυλικής στήλης που υπέστη, υποβλήθηκε σήμερα σε αξονική και μαγνητική τομογραφία στο ΠΓΝΙ οι οποίες δεν έδειξαν ευτυχώς κάτι το σοβαρό παρά μόνο κάποιες κακώσεις στον δεξιό βραχίονα.

Στον δήμαρχο, αφού έγινε επίδεση με πλαστικό νάρθηκα του δεξιού χεριού, το οποίο τα τελευταία χρόνια πάσχει και από σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα εξ αιτίας της απότομης πολιτικής και ιδεολογικής του στροφής προς τα δεξιά, συνεστήθη ξεκούραση.

Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία ευχήθηκε περαστικά στον κ. Ελισάφ και τον διαβεβαίωσε ότι η θέση του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές ισχυροποιήθηκε μετά τα πλήγματα του δεξιού του βραχίονα που υπέστη  από ανθρώπους που μάλιστα τον αντιστρατεύτηκαν στις εσωκομματικές εκλογές, όπως είναι ο θηριώδης περιφερειάρχης Ηπείρου.

Οι reuters των Ιωαννίνων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *