Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΝΕΑ ΦΑΡΣΑ ΤΩΝ MONTY PYTHON ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ (το έφαγε ο ΣΥΡΙΖΑ….)

photo: Menelaos Myrillas / SOOC
Είναι πασίγνωστη η έλλειψη χιούμορ των συριζαίων. Κατάπιανε αμάσητη τη νέα φάρσα των monty python και πίστεψαν πως πράγματι ο κ Γκίκας χαρδούβελης μια ψήφισε τις 100 δόσεις για τον ΕΝΦΙΑ και μια τις ξεψήφισε, οπότε εξέδωσαν την παρακάτω σκληρή ανακοίνωση, στην γνωστή ξύλινη γλώσσα τους:
«Ξεπερνάει τα όρια της γελοιότητας και της πολιτικής αναξιοπιστίας η απόσυρση της διάταξης για τη ρύθμιση των χρεών προς τις εφορίες, μόλις λίγες ημέρες μετά την ψήφισή της και μόλις λίγες ώρες πριν ανοίξει το σύστημα., – ….η Κυβέρνηση εγκλωβισμένη ουσιαστικά στις δεσμεύσεις της αναγκάζεται να καλέσει τους βουλευτές της να αναιρέσουν τον εαυτό τους, μέσα σε λίγες ημέρες: Η κυβέρνηση εγκλωβισμένη στον μνημονιακό της κατήφορο πλέον δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τα προσχήματα. Καταργεί διάταξη, η οποία προέβλεπε ρύθμιση και των μη ληξιπρόθεσμων χρεών, της οποίας εδώ και ημέρες διατυμπάνιζε και πολυδιαφήμιζε τη χρησιμότητά της, σχετικά με την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.»
Χα! χα! πάλι την πατήσατε κορόιδα !!!
Μόνο εσείς θα κάνετε φάρσες με λαζοπουλαίους, Μητσικώστες και Αμάν;
Δείτε τι ακολούθησε την ανάλυση του όλου χειρισμού από τον ακατάβλητο κ Ευαγγ Αργύρη σε κεντρικό καφενείο του Ροδοτοπίου:

Ρίτα Πουλακίδα, η ρεπόρτερ επί όλων των φαρσοκωμωδιών

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *