Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Απέκλεισαν ασθενείς απο νοσηλεία επειδή ήταν υπερήλικοι!

Απέκλεισαν ασθενείς από νοσηλεία επειδή ήταν υπερήλικες!
Ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικής Υποθέσεων της Βουλής, Δημήτρης Κρεμαστινός μιλά στο Κόκκινο για τις καταγγελίες που έλαβε απο πολίτες.
Ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, καθηγητής και πρώην υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός μετά απο καταγγελίες πολιτών απέστειλε επείγουσα επιστολή στο υπουργείο Υγείας και Εργασίας για τη μη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής σε ασθενείς με το αιτιολογικό ότι ήταν υπερήλικοι. 
«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εξαιρεί τους υπερήλικους απο τη νοσηλεία όσο ακριβή και να είναι αυτή» δήλωσε στο Κόκκινο ο Δ. Κρεμαστινός. Προανήγγειλε τη προσφυγή του στον Εισαγγελέα εφόσον δεν υπάρξει αντίδραση απο τα αρμόδια υπουργεία. 
ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΚΗ:Όλα τα ραμολί ,σαν τον Απόκαυκο και τον κ Κρεμαστινό, στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τελικά τα παράπονα τους! Θα θυμάστε όμως ότι η μοναδική κατηγορία ψηφοφόρων που δίνει ακόμη προβάδισμα στην συγκυβέρνηση κατά τις δημοσκοπικές έρευνες είναι οι υπερήλικες ….
Αλλού τρως αλλού πίνεις και αλλού πας και το δίνεις…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *