Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ στη θέση του κ ΨΥΧΑΡΗ


Επιστολή Μωραϊτάκη στον Σαμαρά
Ο γνωστός τηλε-μαϊντανός και η επιστολή του ανεξαρτήτου αυτού ειδήμονος
Προφητική επιστολή στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά απέστειλε προ διετίας ο πρόεδρος της Nuntius Αλ. Μωραϊτάκης και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) με την οποία προτείνει να οριστεί υφυπουργός αρμόδιος για την χρηματοπιστωτική ανάπτυξη. Ο κ. Μωραϊτάκης τονίζει, μεταξύ άλλων, πως το πρόβλημα της ταυτόχρονης άμεσης ανάπτυξης και αντιστροφή της ύφεσης είναι πολύ σοβαρό, ενώ υπογραμμίζει πως η αγορά αναμένει άμεσα λύσεις.
“Αγαπητέ Πρόεδρε,
Σε ευχαριστώ για το πατριωτικό σου έργο. Το αναγνωρίζω και σε υποστηρίζω. Όμως στην πράξη κανείς δεν ασχολείται με την ανάπτυξη και παραγωγικότητα του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού χώρου που θα αναπληρώσει στο ΑΕΠ τα 11,5 δις που περικόπτονται. Σε αντίθετη περίπτωση η κοινωνία δε θα αντέξει και οι κόποι θα χαθούν. Το πρόβλημα της ταυτόχρονης άμεσης ανάπτυξης και αντιστροφή της ύφεσης είναι πολύ σοβαρό και επείγον.Έχω την πεποίθηση ότι για πατριωτικούς, πρακτικούς και οργανωτικούς λόγους πρέπει να ορισθεί άμεσα στο υπουργείο οικονομικών υφυπουργός αρμόδιος για την χρηματοπιστωτική ανάπτυξη με πιστοποιημένες γνώσεις, κανονιστικές, φορολογικές και αγορών.Τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες, χρηματιστηριακές, ΑΕΔΑΚ, επενδυτικά funds κλπ, με κατάλληλα μέτρα, θα προωθήσουν την ανάπτυξη.

Πηγή:eurotoday.gr

Για την αντιγραφή

Πάκης ο αλιεύς

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *