Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η δυσωδία έφθασε μέχρι το …Βερολίνο: Τageszeitung: Δικτατορία μέσα και γύρω από το γήπεδο

Description: http://www.taz.de/uploads/images/624/Marinakis_Pira__us_imago_ANE_Edition_13042014.jpg
Ο Ολυμπιακός Πειραιώς και ο αρχηγός του

Τageszeitung: Δικτατορία μέσα και γύρω από το γήπεδο


Κάθε μέσο είναι θεμιτό για το αφεντικό του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για να θεμελιώσει την εξουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πρόβα τζενεράλε για το καθοριστικό παιχνίδι του ΟΣΦΠ με την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν κάθε άλλο παρά επιτυχημένη για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για αυτό ήταν προφανής: Δεν υπήρξε πρόβα. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) είχε –σε έκτακτη της συνεδρίαση- πριν από λίγες μέρες αναστείλει μέχρι νεωτέρας όλα τα παιχνίδια της ελληνικής Σούπερ Λίγκα. 
Αφορμή για το ψήφισμα στάθηκε η επίθεση σε βάρος του τέως διεθνή Έλληνα διαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου. Πρόκειται ήδη για την δεύτερη αναβολή αγωνιστικής της τρέχουσας σαιζόν. Στα τέλη του Σεπτέμβρη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε παιχνίδι της τρίτης κατηγορίας ένας οπαδός. Και τότε η Ομοσπονδία ανέστειλε επί ένα σαββατοκύριακο την αγωνιστική δραστηριότητα.
Δέκα μέρες αργότερα ήρθε το νέο κρούσμα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά επρόκειτο για τον 45χρονο Αντιπρόεδρο της ΚΕΔ. Χτυπήθηκε σοβαρά με λοστό στο κεφάλι και στο σώμα σε ένα δημόσιο δρόμο του κέντρου της Αθήνας. Από τότε ο διαιτητής βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία σε νοσοκομείο της ελληνικής πρωτεύουσας. Η ελληνική κοινή γνώμη σοκαρίστηκε για μια ακόμη φορά. Το γεγονός ότι στις υπό διεξαγωγή έρευνες εμφανίστηκε το όνομα του Ε. Μαρινάκη δεν ξάφνιασε κανένα στην Ελλάδα. 
Ο επιφανής Έλληνας εφοπλιστής, ιδιοκτήτης και πρόεδρος του 41 φορές Πρωταθλητή Ολυμπιακού έχει εδώ και καιρό ανοιχτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη. Η ελληνική Εισαγγελία κατηγορεί τον Μαρινάκη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροδοκία, εκβιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας. 
Χάρη σε μια αναφορά της UEFA σχετική με την διαφθορά και τους στημένους αγώνες στην Σούπερ Λίγκα οι ελληνικές αρχές ερευνούν από τον Ιούνιο του 2011 κατηγορίες σε βάρος του Μαρινάκη και 68 άλλων. Η εισαγγελία υποστηρίζει ότι χρησιμοποιεί ένα μαφιόζικο δίκτυο αποτελούμενο από αστυνομικούς, δικαστές, πολιτικούς και άλλους παράγοντες, για να εξασφαλίζει την κυριαρχία του ΟΣΦΠ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η συνεχής κυριαρχία του ΟΣΦΠ δεν φαίνεται τόσο παράξενη. Ο πρόεδρος του ελληνικού παραδοσιακού συλλόγου ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, (Σημείωση μεταφραστή:. και που να ξέρατε, ποιος είναι ο Τίγρης), συγκρίνει την ποδοσφαιρική κυριαρχία του κατά διάρκεια Έλληνα Πρωταθλητή με δικτατορία.
Τουλάχιστον έχει λίγες ελπίδες ο παράγοντας της ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει καμία Δικτατορία σε αυτό τον πλανήτη, που να μην έπεσε. Έτσι θα πέσει κι αυτή, όσο ισχυρή κι αν είναι» υποστήριξε ο Μελισσανίδης την περασμένη εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει εδώ και δεκαετίες ένα ασυναγώνιστο μονοπώλιο. Για τον παραδοσιακό σύλλογο του Πειραιά η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει αναδειχθεί σε ζήτημα ύπαρξης. 
«Μέσω της απευθείας πρόκρισης στους Ομίλους, ως πρωταθλητής, και τα δεκαέξι εκατομμύρια που αυτή συνεπάγεται, χρηματοδοτείται πλήρως ο σύλλογος. Στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό δεν παράγεται κέρδος. Βυθίστηκε στην κρίση όπως και η υπόλοιπη χώρα», δηλώνει ο Αθηναίος αθλητικογράφος Κώστας Καλφόπουλος.
Ένα σπάνιο αίσθημα ευτυχίας
Οι αριθμοί των θεατών επιβεβαιώνουν την παραπάνω διαπίστωση. Χαμόγελα έφεραν στον Ολυμπιακό οι 33.000 θεατές που γέμισαν το Στάδιο Καραΐσκάκη για τους αγώνες ενάντια στην Ατλέτικο και την Γιουβέντους. Ένα σπάνιο συναίσθημα, δεδομένου ότι στα εθνικά παιχνίδια, στο σύγχρονο τους στάδιο, τους «κόκκινους» υποστηρίζουν ελάχιστα παραπάνω από 7.000 οπαδοί
O Ολυμπιακός επιτυγχάνει πάντα με μια πονηρή πολιτική μετεγγραφών να ελαχιστοποιεί τις ζημιές που προκύπτουν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι ο Έλληνας Σταρ Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε αυτή τη σαιζόν από την Φουλαμ πίσω στον Πειραιά, ως δανεικός. Ο εικοσιεξάχρονος επιθετικός είχε μετακινηθεί μόλις στα τέλη Γενάρη για 12 εκ ευρώ στους Άγγλους, όπου η απόδοση του έπεσε με προπονητή τον Μάγκατ. 
Ο Ολλανδός Ιμπραήμ Αφελάι, δανεικός από την Μπαρτσελόνα, αγωνίζεται αυτή τη σαιζόν με τα χρώματα του Έλληνα πρωταθλητή. Παίχτες όπως ο Αργεντινός Ντομίνγκεζ, ο Ισπανοί Φουστέρ και Ρομπέρτο αλλά και ο Κασάμι από την “Μακεδονία” ολοκληρώνουν το δυναμικό του Ισπανού προπονητή Μίτσελ.
Ότι επί κυριαρχίας Ολυμπιακού η ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει καμία ελπίδα, δεν μοιάζει να ενοχλεί κάποιον εδώ. Αυτό που μετρά για τον σύλλογο είναι αποκλειστικά το Champions League. Το τι θα κοστίσει αυτό, είναι απλώς αδιάφορο. 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *