Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Αποτέλεσμα εικόνας για πεναΑ κ ρ ο θ ι γ ώ ς

      Η αυθεντία
Διαβάζουμε στο διαδίκτυο αναρτήσεις υποψηφίων με την κυρία Καλογιάννη, που με θαυμασμό επισημαίνουν ότι η υποψήφια δήμαρχος έγραψε μόνη της, από την αρχή ως το τέλος, το πρόγραμμα του συνδυασμού της!
Και οι συνεργάτες και συνυποψήφιοί της; Αυτοί θα κληθούν να το εφαρμόσουν, αφού η Τατιάνα είναι ως γνωστόν αυθεντία στο αντικείμενό της….

                                                         Θέλουν να την ξεχάσουν 

Και η Ενότητα Πολιτών του κ. Μπέγκα και η Νέα Εποχή του κ. Ελισάφ κάνουν ότι μπορούν για να ξεχάσουν την περίοδο διακυβέρνησης Φίλιου κατά την οποία είχαν μεγάλο μερίδιο ευθυνών, αφού μετείχαν στη διοίκηση του δήμου. Μια περίοδο, όπου συνέβη το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του δήμου με την διασπάθιση του δημόσιου ταμείου, με τις αυτοκτονίες  και τις δολοφονίες υπαλλήλων σε νευραλγικές θέσεις του δήμου. Που ήταν τότε η ευαισθησία του κ. Ελισάφ που δεν διεχώρισε τη θέση του από μια φαύλη διοίκηση και δεν παραιτήθηκε; Μάλιστα είχε και την φαεινή ιδέα να δηλώσει προ ημερών ότι ο Φίλιος θα κέρδιζε τις εκλογές του 2014 με μεγαλύτερη διαφορά από τον Μπέγκα!  Θα τον αντάμειβε δηλ ο λαός για τα χρηστά του πεπραγμένα…Κατά τα άλλα το μόνο πρόβλημα του κ, Ελισάφ με τους επιγόνους του κ. Φίλιου ήταν η κακή χημεία!

                                                          Και το φαύλο παρελθόν; 

Κραδαίνοντας  τα έργα που έκανε κατά την περίοδο των δικών του θητειών στη δημοτική εξουσία κατέρχεται στον εκλογικό στίβο, διεκδικώντας μια ακόμη θητεία ο κ. Γκόντας. Καλά τα έργα- που και για αυτά χωρά μεγάλη συζήτηση- αλλά πότε θα δώσει λόγο  ο πρώην δήμαρχος για τον εκτροχιασμό των οικονομικών του δήμου και την άνευ προηγουμένου  φαυλότητα που χαρακτήρισε ιδιαίτερα τη δεύτερη θητεία του;  Τότε που τα καραγκιοζιλίκια των άμεσων συνεργατών του άφησαν εποχή στα Γιάννενα και οι ψίθυροι διέτρεχαν τας οδούς και τας ρύμας της πόλης και των περιχώρων προκαλώντας τον καγχασμό των πολιτών…

                                                                 Μια άλλη αντίληψη

Μπορεί η αυτόνομη κάθοδος της παράταξης ” Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή” να στενοχώρησε  πολλούς αλλά είναι πια γεγονός. Όπως γεγονός είναι και ο διαφορετικός τρόπος που διαμορφώνουμε τις θέσεις μας και τις επικοινωνούμε στους συμπολίτες μας. Μέσα από δημόσιο διάλογο σε ανοιχτές διασκέψεις και όχι με επικοινωνιακά τρικ  και με μεθόδους Madison Square. Έτσι αύριο Τετάρτη η Παράραξη της Ανατροπής διοργανώνει στα Λιθαρίτσια την τρίτη της ανοιχτή διάσκεψη με θέμα το προσφυγικό – μεταναστευτικό και το ρόλο της αυτοδιοίκησης. Στις 7.30 θα είμαστε όλοι εκεί για να συζητήσουμε για το καυτό αυτό θέμα, να ακούσουμε απόψεις και να προτείνουμε θέσεις.

Και μιας και ορισμένοι διερωτώνται, αν στόχος μας είναι να κάνουμε την πόλη μας Δανία του Νότου και τι τέλος πάντων θα ανατρέψουμε με την παράταξή της Ανατροπής, τους απαντούμε ότι στόχος μας είναι να ανατρέψουμε τη Χούντα του …Σύριζα!

Απόκαυκος

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *