Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς …

Γιάννενα με ΠΑΣΟΚ, Γιάννενα με Συριζα…

Κατά απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, όταν στην Ενότητα Πολιτών ετέθη θέμα αντικατάστασης του Φίλιου στο τέλος του 2013 και στις αρχές του 14 μια ομάδα δημοτικών συμβούλων τότε προσέτρεξε στον κ. Ελισάφ και του ζήτησε να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία της παράταξης.
Ο κ Ελισάφ αρνήθηκε την πρόταση με το επιχείρημα ότι τα Γιάννενα δεν μπορούν να εκλέξουν δήμαρχο, που είναι Εβραίος στο θρήσκευμα!
Έκτοτε κύλισαν πέντε περίπου χρόνια και τα Γιάννενα προφανώς  κατά την εκτίμηση του τωρινού υποψηφίου κ. Ελισάφ άλλαξαν στάση και εγκατέλειψαν τα ρατσιστικά κατάλοιπα, που τον έκαναν διστακτικό.
Και επειδή αυτό το διάστημα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν δίκαιο να του αποδοθεί ένα μεγάλο μερίδιο στην αλλαγή νοοτροπίας των Γιαννιωτών;

 Κριτήρια ψηφοφόρων

Στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση δεν κρίνεται μόνο η αξιοπιστία και η σοβαρότητα των υποψηφίων αλλά και των ψηφοφόρων.
Είναι απίστευτα  τα κριτήρια με τα οποία οι δεύτεροι επιλέγουν τους εκλεκτούς τους!
Συγγένειες, φιλίες, ευσεβείς πόθοι, μίση και πάθη αλλά και προσμονές για προσωπικές  εξυπηρετήσεις συνθέτουν το  μενού αυτών των κριτηρίων και όχι μόνο.
Για παράδειγμα, γνωστός μου μου έλεγε αυτές τις ημέρες ότι πολιτικοποιημένος κατά τα άλλα συμπολίτης μας θα ψηφίσει την πρώτη Κυριακή τον δείνα υποψήφιο, που είναι και στη διοίκηση του Δήμου σε κρίσιμη θέση ευθύνης αδιαλείπτως επί 9( εννέα) χρόνια και με την πολιτική του έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των άλλων παρατάξεων και ιδιαιτέρως της παράταξης του κ. Ελισάφ με το σοβαρότατο επιχείρημα ότι όλη την ημέρα είναι μαζί του και πίνουν …τσίπουρα!!!
Στην ερώτησή του δε για το τι θα κάνει τη δεύτερη Κυριακή, απάντησε με κάθε ειλικρίνεια ότι, αν το δίδυμο είναι Μπέγκας με Ελισάφ, αυτός θα ψηφίσει δαγκωτό Ελισάφ για την καριέρα του γιου του!
Και έπειτα, φίλε αναγνώστη, αναρωτιέσαι τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε…

Ευσεβείς πόθοι υποψηφίων



Αλλά και οι υποψήφιοι  σύμβουλοι δεν στερούνται υψηλών στόχων και ηθικών αρχών.
Έτσι  ιδίως στις παρατάξεις “εξουσίας” – κατά τα κόμματα εξουσίας- μαίνεται ο υπόγειος πόλεμος  και οι διαγκωνισμοί για την πολυπόθητη εκλογή, αφού δεν νοείται να είσαι  σοβαρός υποψήφιος και να μη θέλεις την εκλογή σου.
Το κλίμα αυτό της …ευγενικής άμιλλας το επιτείνει και η απλή αναλογική που μειώνει δραματικά τον αριθμό των εδρών που θα επιμεριστούν στις παρατάξεις. Οκτώ το πολύ θα είναι οι έδρες που θα κερδίσει η πρώτη σε ψήφους παράταξη στο δήμο Ιωαννιτών αντί των τριάντα που έπαιρνε στο παρελθόν!
Και αυτό είναι ένα γεγονός, που επιτείνει το άγχος των διαγωνιζομένων στον στίβο της ευγενούς πολιτικής άμιλλας…

Πίσω έχει την ουρά του ο   Ραμόν

Πάντως ο μόνος που διατηρεί την ψυχραιμία του είναι ο φίλος μου, ο Ραμόν, που γελάει σαρδόνια, όταν τον επισκέπτομαι αραιά και που, αφού με απασχολούν τα καθήκοντα του υποψηφίου.
Μουγκρίζει χαμηλόφωνα και είναι σαν να λέει: ” Που θα πάει σε τρεις το πολύ εβδομάδες, άντε τέσσερες,  εδώ θα γυρίσεις και εγώ τότε θα το παίζω δύσκολος, προδικάζοντας ο πανούργος σκύλος το αποτέλεσμα των εκλογών!


Ευτυχείτε…
Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *