Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο Λάζαρος Νάτσης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνονται οι Κωνσταντίνος Χολέβας και Νίκος Κουσινίδης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Λάζαρος Νάτσης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Παχατουρίδη, Άρη Χολέβα, Νίκο Κουσινίδη, Δημήτρη Κασκάνη, Όμηρο Χαρίση και  Ναταλία Παπαστεργίου.
Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Νοσοκομείου Βασίλη Τσίκαρη και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Χολέβα.
 Ο πρόσφατος δημόσιος απολογισμός της διοίκησης ήταν στο κέντρο της συζήτητησης καθώς και οι  δυνατότητες σύνδεσης των δομών του δήμου με αυτό αλλά και το νοσοκομείο Χατζηκώστα, που με την συμβολή της Ιατρικής Σχολής και των ΤΟ.ΜΥ θα δημιουργήσουν το ιατρικό προφίλ των δημοτών και θα εκπονήσουν προγράμματα πρόληψης.
Στη συνέχεια συναντήθηκαν με το Δ.Σ των εργαζομένων και αφού άκουσαν τα προβλήματα τους συζήτησαν  ζητήματα που έχουν σχέση με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο   και το Δήμο.
Ακολούθως επισκέφτηκαν τις πτέρυγες και τις κλινικές και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους.
Σημειώνεται το θερμό κλίμα που επικράτησε τόσο στις συναντήσεις αυτές, όσο και με τους πολίτες που συνάντησαν στο κτίριο του Ιδρύματος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *