Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Δεξιά ο πολυμήχανος Φίλιππας
                                                                                                                                      

Μεταμορφώσεις

Είναι περίφημες στην Ελληνική μυθολογία οι μεταμορφώσεις θεών, ημίθεων και …ηρώων προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.
Πρωταγωνιστής σε αυτό το σπορ ήταν ασφαλώς ο Δίας που για να αποπλανήσει κυρίως ανυποψίαστες γυναίκες μεταμορφώνονταν από λουλούδι μέχρι εκεί που δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους!
Βέβαια δεν πήγαιναν πίσω και οι άλλες θεότητες του Ολύμπου αλλά και οι τοπικές θεότητες σε πρωτοτυπίες και ευφάνταστες συλλήψεις.

Όμως μη νομίζετε ότι αυτή η κατάσταση σταμάτησε με την επικράτηση του Χριστιανισμού και το καθεστώς παρανομίας που έκτοτε διάγουν οι εκπεσόντες θεοί.
Συνεχίζουν ακάθεκτοι τα θαύματά τους, αφού τι θεοί θα ήταν, εάν δεν έκαναν θαύματα.
Ένα τέτοιο θαύμα συντελέστηκε και στη λίμνη της Παμβώτιδας, μόνο που ο Ηπειρωτικός Αγώνας που μας μετέφερε την είδηση για τα γεννητούρια ενός ζεύγους κύκνων δεν το έψαξε βαθύτερα, ίσως από τη σπουδή να προβάλλει τις ικανότητας του νέου Μεσσία της πόλης.
Όμως ύστερα από πρωτοβουλία της ανωτάτης Αρχής του Ιστολογίου μας η δαιμόνια ρεπόρτερ Ρίτα Πουλακίδα αποκαλύπτει σήμερα πως το ζεύγος των κύκνων που τεκνοποίησαν δεν ήταν ακριβώς κύκνοι, η επί το ακριβέστερον ο αρσενικός κύκνος που γονιμοποίησε τον θηλυκό δεν ήταν άλλος από την τοπική θεότητα, που είναι και πρόεδρος του Φορέα της λίμνης, από τον πολυπράγμονα Φίλιππα Φίλιο!
Ήθελε άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του να ευαισθητοποιήσει τους Γιαννιώτες για την προστασία της πανίδας της λίμνης και έκανε το θαύμα του.
Reuters

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *