Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Κυριακή 19 Μαΐου  2019 ή Κυριακή του παραλύτου

 Ο ήλιος ανατέλλει στις 6.13 και δύει στις 20.31. Στις εκκλησίες αναγιγνώσκεται το ευαγγέλιο του Παραλύτου.
Καιρός νεφελώδης με υψηλή θερμοκρασία ( 25 βαθμοί Κελσίου)  και με αναμονή εισβολής θερμών αέριων μαζών από την Αφρική, που θα φέρει αφρικανική σκόνη, που θα επιβαρύνει την ατμόσφαιρα.
Στη χώρα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την γενοκτονία των Ποντίων.
Στην πόλη μας, τα Ιωάννινα παράλληλα με τις εκδηλώσεις για το θλιβερό αυτό γεγονός για τον Ελληνισμό τελείται μεγάλος Αγώνας Δρόμου με συμμετοχή δρομέων από όλη την Ελλάδα.
Φέτος αυτός ο  αγώνας δρόμου με την επωνυμία Run Greece Ιωάννινα είναι αφιερωμένος στη συμπλήρωση τριών μηνών από το ιστορικό γεγονός του συμφώνου Μαντά- Αργύρη.
Ως γνωστόν οι δύο επιφανείς αυτοί πολιτικοί άνδρες και φιλόσοφοι προερχόμενοι από τα πολιτικά και ιδεολογικά ρεύματα της Γ’ και Β’ Διεθνούς, ρίχνοντας τους τόνους της μεταξύ των αντιπαράθεσης, παραμέρισαν τις σοβαρές ιδεολογικές διαφορές τους και εν όψει των κρισίμων στιγμών στο Δήμο Ζίτσας προχώρησαν σε σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας για τις επικείμενες εκλογές στο δήμο Ζίτσας που καλείται να το υλοποιήσει ο κ. Γαρδίκος.
Η συνεργασία αυτή είναι πρότυπο και αποτελεί παράδειγμα για όλους τους δήμους της χώρας για τους οποίους ανοίγεται μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ανάπτυξης και ευημερίας.
( φτου ξελευθερία)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *