Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Αποτέλεσμα εικόνας για καλπη 2019Διευκρινίσεις επί της κάλπης σε Φιλισταίους , Γραμματείς και Φαρισαίους

Σε μερικές ώρες ανοίγουν οι κάλπες στο δήμο Ιωαννιτών και όλα τελειώνουν. Οι πολίτες έχουν στην συντριπτική πλειοψηφία αποφασίσει ποιον δήμαρχο θέλουν και αύριο αυτή την ώρα όλα θα έχουν κριθεί.
Με απόλυτη νηφαλιότητα και χωρίς κανένα φόβο και πάθος έχουμε να κάνουμε ορισμένες διευκρινίσεις προς ενίους Φιλισταίους, Γραμματείς και Φαρισαίους.
1. Η μάχη για την διεκδίκηση της δημαρχιακής Αρχής φέτος είχε πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά, που τα επέτειναν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες.
Και για να γίνουμε σαφείς, νομίζουμε ότι ελάχιστοι θα ασχολούνταν με την καταγωγή και το θρήσκευμα του Μωυσή Ελισάφ, αν ο ίδιος και οι υποστηρικτές του δεν το πρόβαλαν και δεν επιζητούσαν την εκλογή του, ως αντίδωρο για την σφαγή των Εβραίων συμπολιτών μας, λες και αυτό έγινε με ευθύνη των Γιαννιωτών και όχι των Ναζιστών!
Εμείς ασκήσαμε κριτική σε αυτό το απολίτικο επιχείρημα και δεν έχουμε καμιά ευθύνη για τα ενδεχόμενα συμπλέγματα κάποιων, που επιχειρούν να τα παρουσιάσουν ως πλεονεκτήματα, υπονοώντας ότι είμαστε ρατσιστές με αντισημιτικό μένος.
Απεναντίας ο υπογράφων ζει στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης εκεί όπου έζησαν οι Εβραίοι συμπολίτες μας και τρέφει απέραντο σεβασμό στη μνήμη τους!
Μάλιστα, όταν ο δήμαρχος Φίλιος και το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να μετονομαστεί η παλιά πλατεία του κάστρου, γνωστή και ως ανθόκηπος, σε πλατεία Μίνωα Μάτσα, υποστηρίξαμε με σθένος την απόφαση αυτή απέναντι στις προκλήσεις διάφορων φασιστοειδών που με διάφορα μέσα διαμαρτύρονταν για εβδομάδες.
Γι αυτό επιστρέφουμε τα ψελλίσματα ορισμένων γραφικών δήθεν αντιρατσιστών ότι κάνουμε δήθεν κυνήγι μαγισσών!
2. Από τη στιγμή που ο κ. Ελισάφ κατέβηκε στον πολιτικό στίβο είναι πια δημόσιο πρόσωπο, που είναι θεμιτό να δέχεται κριτική, οποιαδήποτε μορφής, πολύ δε περισσότερο και αυτής του χιούμορ.
Και όποιος δεν το δέχεται αυτό είναι πρόβλημα δικό του και της όποιας αισθητικής  διαθέτει.
Ναι, είχαμε κάθε δικαίωμα να κρίνουμε και να σατιρίσουμε αμείλικτα την τακτική που επέλεξε ο κ. Ελισάφ και οι σύμβουλοί του.
Όπως και αυτός είχε δικαίωμα να επιλέξει οποιαδήποτε τακτική θεωρούσε πρόσφορη γι αυτόν και την παράταξή του.
3. Είναι γνωστό ότι έχουμε ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές με τον υποψήφιο δήμαρχο και με μερικούς από το επιτελείο του!
Και μάλιστα όταν το επιτελείο αυτό, επιχείρησε με τη βοήθεια εξωθεσμικών παραγόντων ένας είδος ιδιόμορφης κοπτάτσιας  στην παράταξή μας αντιδράσαμε, γιατί δεν είμαστε θιασώτες του χριστιανικού «όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτώ και την άλλην»…
4.  Και όλη αυτή την κριτική την κάναμε όχι από τον καναπέ μας και το απυρόβλητο αλλά συμμετέχοντας ως υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία και είχαμε την άνεση να δεχτούμε αγόγγυστα την ετυμηγορία των συμπολιτών μας,χωρίς αφορισμούς αλλά με αυτοσαρκασμό και χιούμορ,αν και ο αγώνας ήταν άνισος, αφού δεν είχαμε τα μέσα και τη δυνατότητα να προβάλλουμε ικανοποιητικά τις απόψεις μας.

5. Με αυτά τα δεδομένα τώρα που όλα έχουν φτάσει στο τέλος ευχόμαστε στον κ. Ελισάφ ευτυχία και μακροημέρευση και μεγαλύτερο περίσσευμα καρδίας!
Και ποιος ξέρει ίσως η ζωή που κύκλους κάνει, μας φέρει στο μέλλον συνοδοιπόρους, γιατί κανένας δεν αμφισβητεί την αγάπη του για την πόλη μας…


Στέφανος Καραμούτσιος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *