Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
Οι θερινές συνάξεις των “αριστεροφυλάκων”ή τα παιδία παίζει

 

Παρακολουθούσα χθες την συνέντευξη Χρυσοχοίδη -Μητσοτάκη στην τηλεόραση για τις φωτιές. Ο τυχοδιώκτης υπουργός Δημόσιας τάξης μπροστά σε αυτόν τον απίθανο τύπο, που υποδύεται τον ρόλο του πρωθυπουργού και με τις γκριμάτσες του παρέπεμπε σε ταινίες του βωβού κινηματογράφου ή πιο σύγχρονες του Μίστερ Μπιν,  έμοιαζε θεός!
Και όμως αυτό το φαιδρό πρόσωπο το έχουν για θεό στη ΝΔ…
Φαίνεται πως η δίψα της εξουσίας τους θόλωσε το μάτι για να εντυπωσιάζονται από ηγέτες τέτοιου διαμετρήματος.
Άλλωστε και τον Παπαδόπουλο τον λάτρεψε ο δεξιός κόσμος εκτός από μια ελιτίστικη μειοψηφία που  έβλεπε αφ’ υψηλού τον άξεστο συνταγματάρχη.
Αλλά ας επανέλθουμε στον νεότερο Μητσοτάκη τον πρωθυπουργεύοντα. τον εκλεκτό σήμερα του πανίσχυρου Ελληνικού κατεστημένου.
Αν πολλοί θεωρούν ότι αυτός ο απίθανος τύπος θα καταρρεύσει από τα αναθέματα ή τα …αστεία ή την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ πλανώνται πλάνην οικτράν!
Ο νεότερος Μητσοτάκης είναι μια μαριονέτα του συστήματος και μπορεί να τον αντικαταστήσει με άλλον, όπως συνέβη και με τον πατέρα του μόνο σε σύγκρουση συμφερόντων και ανακατανομή της εξουσίας.
Γιατί απέναντί του βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να πήρε υψηλό ποσοστό στις εκλογές αλλά είναι κάτι το  πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία όχι μόνο του τόπου αλλά του κόσμου ολόκληρου.
Γιατί δεν νομίζουμε ότι υπάρχει άλλο παράδειγμα κόμματος που, όντας ένα γκρουπούσκολο αυτιστικών πολιτικά στελεχών, να μπόρεσε να κυβερνήσει ή να έχει στην αντιπολίτευση τόσο υψηλά ποσοστά.
Και η προσπάθεια του Τσίπρα προεκλογικά να τον εμφανίσει διευρυνόμενο με μια χούφτα τυχοδιωκτών καριεριστών έναν καγχασμό τον προκαλεί.
Όπως αντίστοιχο καγχασμό προκαλεί  και ο τρόπος που στον ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτήν την περιβόητη προοδευτική συμμαχία των κάθε λογής τυχοδιωκτών  αντιμετωπίζουν το άνοιγμα στην κοινωνία του λεγόμενου κοινωνικού σύριζα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας!
Περισσότερο θυμίζει εκδρομή στα Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα παρά με προσπάθεια σχηματισμού φορέα της Δημοκρατικής παράταξης,
Γιατί χωρίς μια διακήρυξη αρχών, χωρίς σοβαρές θέσεις, χωρίς αυτοκριτική και περίσκεψη και με αυτές τις καλοκαιριάτικες συνάξεις, που θυμίζουν αυτές των αγροφυλάκων γνωστής Ελληνικής ταινίας  μόνο που τώρα το  ” αγροφυλάκων” μπορεί να ανικατασταθεί από το “αριστεροφυλάκων”, ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πειστεί να πλαισιώσει τις γραμμές ενός τέτοιου εγχειρήματος, που με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε παταγώδη αποτυχία.
Αν παράλληλα με μια συγκροτημένη και καλά προετοιμασμένη διακήρυξη που να τοποθετεί τον νέο εγχείρημα μπροστά στις προκλήσεις των καιρών και του Ελληνικού προβλήματος με τις δικές του ιδιαιτερότητες δεν έχουμε αυτοοργάνωση της βάσης και ύστερα από δημοκρατικές διεργασίες σχηματισμό μαζικών οργανώσεων με σαφή προσανατολισμό, μην περιμένετε καμιά είδους αναγέννηση.
Θα είναι το πολύ μια εκδρομή στη Ζίτσα ή στο Ζαγόρι που θα έχουν σχεδιάσει ο Μαντάς και η Τζούφη, τυχαία η επιλογή των ονομάτων, για να επισκεφτούν οι συμμετέχοντες τα αποστακτήρια του Αργύρη και επιστροφή στην κανονικότητα του ΣΥΡΙΖΑ με όποιον δίπλα προσδιορισμό… 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.158

1 Σχόλιο

  1. skarkabounas@gnail,com says:

    Πες τα Χρυσόστομε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *