Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών φέρνει το σχέδιο Ελισάφ για την καθαριότητα

 

Ματαιοπονούν όσοι κατηγορούν το δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ ότι δεν έχει σχέδιο για τα σκουπίδια!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εξ Αθηνών, μετά την ομιλία του κ. Ελισάφ στη εκδήλωση των « Catalyst» για το “Τι είναι προοδευτικό σήμερα;” ο δήμαρχος είχε στο γραφείο του κ. Θεοδωρικάκου συνάντηση, στην οποία παρευρίσκονταν ο κ. Γιάτσιος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες και δύο αντιπρόσωποι από το Τελ Αβίβ μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας στον τομέα της καθαριότητας, που έχει γίνει κοινωνός από το Δήμαρχο των σχεδίων του να κάνει τα Γιάννενα την πιο καθαρή πόλη στην Ευρώπη.
Μελετήθηκαν διεξοδικά πολλά θέματα και το αποτέλεσμα ήταν το ζήτημα  της καθαριότητας να αντιμετωπισθεί με κοινοπραξία δήμου και ιδιωτών (ΣΔΙΤ) και με διεθνή διαγωνισμό.
Τα αποτελέσματα προβλέπονται εντυπωσιακά και αυτό είχε προφανώς υπόψη του χθες ο κ. Φίλιος όταν σε τοπικό κανάλι πρόβλεψε εντυπωσιακές εξελίξεις εντός ενός μηνός στο θέμα της καθαριότητας και θεαματικές πολιτικές ανακατατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο.
Από τη διαρροή  των όσων αποφασίστηκαν έχουμε και την εικόνα που θα έχουν οι κάδοι συλλογής απορριμάτων μετά την αποκομιδή και τον καθαρισμό τους.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ 

(Σκουπίζετε άφοβα) 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.159

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *