Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Με την πρώτη σταγόνα της βροχής …

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος


“Με την πρώτη σταγόνα της βροχής σκοτώθηκε το καλοκαίρι” είναι ο τίτλος ενός θαυμάσιου τραγουδιού από τον “Μεγάλο Ερωτικό” του Μάνου Χατζηδάκι.σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη
Έτσι κάπως θα μπορούσε να παρομοιάσει κανείς και το καλοκαίρι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, του νεότερου,  ένα καλοκαίρι που τόσο διαφήμισαν τα έκθαμβα από τις ικανότητες της κυβέρνησής του ΜΜΕ, που εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και με τον Κυριάκο να λούεται από παραλία σε παραλία η νέα κυβέρνηση έκανε το ένα θαύμα μετά το άλλο.
Και εκεί που η Μόρια ήταν ένα περίπου ευαγές ίδρυμα και οι συνθήκες ήταν άριστες για τον παντός καιρού Εθνικό σερίφη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ήταν αρκετές αυτές οι περιβόητες αυξημένες “προσφυγικές ροές” για να βρεθεί η κυβέρνηση μπροστά στο πρώτο σοβαρό πρόβλημα, που έπρεπε να αντιμετωπίσει και το καλοκαίρι πήγε κυριολεκτικά περίπατο.
Όπως πήγαν περίπατο και όσα έλεγε προεκλογικά  ο Μητσοτάκης και τα εξαπτέρυγά του για το σοβαρό αυτό θέμα, χαϊδεύοντας τα αυτιά του ακροδεξιού ακροατηρίου και προς άγρα ψήφων.
Και εκεί που το προσφυγικό ζήτημα ήταν ένα πρόβλημα που το προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα το πρόβλημα έγινε γεωπολιτικό με σύνθετες παραμέτρους.
Εκεί που ο Μητσοτάκης διαλαλούσε επισκεπτόμενος τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και από τις τηλεοράσεις ότι ” Η αποσυμφόρηση των νησιών δεν μπορεί να γίνεται με ροές από τα νησιά
προς την.ενδοχώρα, στην Ηπειρωτική Ελλάδα, όπως γίνεται σήμερα, πρέπει
να γίνεται με επιστροφές από την νησιά στην Τουρκία”
τώρα αυτό μετατράπηκε σε καραβιές προς την Ηπειρωτική Ελλάδα, τήδε κακείσε, χωρίς κανένα σχέδιο  και χωρίς καμιά συνεννόηση με τις κατά τόπους αρχές.
Απόδειξη ότι αυτοί που θα έλυναν το σοβαρό αυτό ζήτημα με αποφασιστικότητα και με βούληση δεν είχαν κανένα σχέδιο, απλά εξαπατούσαν τους ψηφοφόρους τους.
Τους ψηφοφόρους που τους εξέθρεψαν με κάθε λογής σενάρια συνωμοσίας για τους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους που έρμαια των πολέμων και της πείνας που έφερε η παγκοσμιοποίηση ψάχνουν να σωθούν ή να βρουν καλύτερες συνθήκες ζωής και που τους εμφάνιζαν και τους εμφανίζουν σαν τα εκτελεστικά όργανα ενός σχεδίου για τον αφελληνισμό και την ισλαμοποίηση της χώρας μας.
 Και ενώ το ακροδεξιό ακροατήριο αρχίζει να μουρμουρίζει και οι πρόσφυγες δεν βουλιάζονται στη θάλασσα από τα πολεμικά πλοία σύμφωνα με τις υποσχέσεις, γιατί υπάρχουν και διεθνείς συνθήκες που τις υπέγραψε η χώρα μας και ενώ τα ακροδεξιά παπαγαλάκια σαν τον Άδωνι και τον Βορίδη προσπαθούν  να ταΐσουν τους ακραίους με λεκτικές ορολογίες τύπου λαθρομετανάστες και τα συναφή, το πρόβλημα παραμένει και θα παραμένει άλυτο.
Και η μόνη ελπίδα είναι να έλθει ο χειμώνας για να μειωθούν οι “ροές”.
Εκτός και αν ο σατανικός Τσίπρας πέρα  από τα σχέδια που υπέγραψε με τον Ερντογάν για να αμολύσει τους “λαθραίους”, όταν αυτός δεν θα ήταν στην εξουσία, βρίσκεται πίσω από την εισβολή που ετοιμάζεται να κάνει η Τουρκία από ώρα σε ώρα στη Συρία και τότε ποιος μας σώνει από τη διεθνή συνωμοσία που επιβουλεύεται την πρώτη φιλελεύθερη κυβέρνηση της Ελλάδος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *