Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Untitled Post

Πομπέο: Στα βήματα του Τραμπ  και  Μπολσονάρου η οικονομική πολιτική Μητσοτάκη

Ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του το περασμένο Σάββατο στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» είπε πως η οικονομική φόρμουλα που πρωτοεμφάνισαν ο Ρήγκαν με την Θάτσερ – την οποία και χαρακτήρισε επαναστατική και επιτυχημένη – και που ακολουθούν σήμερα ο Τραμπ με τον Μπολσονάρου στην Βραζιλία θα λειτουργήσει το ίδιο επιτυχημένα και στην Ελλάδα.

«Στηρίζουμε τους επιχειρηματίες που παίρνουν ρίσκα. Από την επανάσταση του Ρήγκαν και της Θάτσερ, στην Ινδία της δεκαετίας του 90, στην κυβέρνηση Τραμπ και την Βραζιλία (του Μπολσονάρο), τώρα ξέρουμε πως θα πετύχει και εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ΥΠΕΞ ομολογώντας ούτε λίγο, ούτε πολύ πως στην Ελλάδα «δουλεύει» ένα Θατσερικο,Τραμπικο σύστημα που έχει και λίγο από άρωμα… Μπολσονάρου.

Στο άκουσμα των παραπάνω δηλώσεων εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν υπήρξε καμία αντίδραση ενώ η ίδια η κυβέρνηση άφησε να περάσουν απαρατήρητα τα λόγια του Μαικ Πομπέο αντιγράφοντας, όπως όλα δείχνουν το ζηλευτό και επιτυχημένο μοντέλο του ακροδεξιού Μπολσονάρου.

Πηγή  Ανατροπή

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *