Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κώστας Μπάρκας: Δεν είναι στο DNA της Νέας Δημοκρατίας η αποδοχή προτάσεων για αύξηση του κατώτατου μισθού

«Δε νομίζω ότι η Νέα Δημοκρατία θα μπει σε διαδικασία να συζητήσει την πρότασή μας για αύξηση του κατώτατου μισθού. Δεν είναι στο DNA της η αποδοχή τέτοιων προτάσεων για αύξηση του κατώτατου μισθού.», τόνισε σε συνέντευξή του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Στο Κόκκινο» ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.
Παράλληλα, επισήμανε ότι είναι ευθύνη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αφενός να κοινοποιήσουν στους πολίτες την πρόταση Νόμου που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 7,5 ποσοστιαίες μονάδες φέτος και περαιτέρω αύξηση κατά 7,5 ποσοστιαίες μονάδες για το 2021, αφετέρου να αναδείξουν την απορρύθμιση του πλέγματος κοινωνικής προστασίας που υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία, όπως προκύπτει από τον Προϋπολογισμό του 2020 και προβλέπει μειωμένο κονδύλι για τις συντάξεις, την κατάργηση της 13ης σύνταξης, την αύξηση των εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
 «Έχουμε μπροστά μας τη νέα απορρύθμιση του Ασφαλιστικού, που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία είχε τάξει καλά αμειβόμενες δουλειές και τώρα τα παίρνει πίσω. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τη Νέα Δημοκρατία να αποδεχθεί την Πρόταση Νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση του κατώτατου μισθού, ώστε να είναι ικανοποιημένοι όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας. Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, αφενός είχαν τάξει πολλές και καλά αμειβόμενες δουλειές, αφετέρου δεν θεωρούσαν ως ικανοποιητική την αύξηση που έδωσε πέρυσι κατά 11 ποσοστιαίες μονάδες στον κατώτατο μισθό ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει αύξηση στον κατώτατο μισθό διπλάσια από το ποσοστό αύξησης του ΑΕΠ, που για το 2019 έλεγαν ότι θα φτάσει στο 4%. Άρα, με βάση τα λεγόμενά τους θα έπρεπε να αυξήσουν τον κατώτατο μισθό κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες. Τώρα, έξι μήνες μετά ο κ. Σταϊκούρας λέει ακριβώς το αντίθετο. Καταρχήν, αναγνωρίζει την αύξηση που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι αυτή τη στιγμή δεν θα δώσουμε αύξηση στον κατώτατο μισθό. Είναι ένα από τα προεκλογικά ψεύδη της Νέας Δημοκρατίας, που τώρα γίνονται πραγματικότητα.», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάρκας.

Για το θέμα των πλειστηριασμών και την ακόμα μία αθέτηση προεκλογικής υπόσχεσης της Νέας Δημοκρατίας, για πλήρη προστασία της Πρώτης Κατοικίας, ο κ. Μπάρκας επισήμανε ότι «Είναι ξεκάθαρη η θέση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εκφράστηκε δια του κ. Γεωργιάδη. Δεν επιδιώκει την προστασία της Πρώτης Κατοικίας, διότι τη θεωρεί αντιαναπτυξιακή. Ο νεοφιλελευθερισμός δυστυχώς έχει λύσει αντίστοιχα ζητήματα παγκοσμίως, όπου βλέπουμε εικόνες αστυνομικές δυνάμεις να διώχνουν βιαίως τον κόσμο από τα σπίτια τους. Στο εν ισχύει Νομοθετικό πλαίσιο, δηλαδή ο «Νόμος Κατσέλη- Σταθάκη» υπάρχουν όρια και προϋποθέσεις για το προφίλ των δανειζομένων που προστατεύονται. Κατά τη δική μου άποψη, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο, το οποίο να αναδεικνύει την ανάγκη προστασίας της Πρώτης Κατοικίας για λόγους κοινωνικής συνοχής. Η κυβέρνηση έχει χρέος να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Ας δώσει παράταση στον Νόμο και ταυτόχρονα να συζητήσουμε την περαιτέρω θωράκισή του, ώστε να κλείσουμε και την όποια χαραμάδα του, αποκλείοντας φαινόμενα να ωφελούνται από αυτόν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές.», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Μπάρκας.

Ολόκληρη η συνέντευξη  ΕΔΩ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *