Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου”

 Μια μεγάλη συγκέντρωση με αρκετά ερωτηματικά

Η πρόσκληση είχε τίτλο: “Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου” και αν λάβαινε κανείς υπόψη του, όσα είχαν ανακοινώσει, όσοι βγήκαν στα ΜΜΕ τις προηγούμενες μέρες για να  διαφημίσουν την χθεσινή εκδήλωση, σχημάτιζες την εντύπωση ότι αυτή  ήταν στα πλαίσια της πορείας προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Ο Τσίπρας μίλησε όχι όμως για δέκα λεπτά αλλά για μεγάλο διάστημα. Αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας αλλά μάταια περίμενε κανείς να ακούσει πώς θα πάρει ο πολίτης τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια του, που είναι και το φλέγον εσωκομματικό θέμα της περιόδου και για το οποίο γράφονται και ακούγονται τόσα πολλά
Στην πρωτολογία του ο Πρόεδρος δεν είπε λέξη ή μάλλον τελειώνοντας σημείωσε “για αυτό πυκνώστε τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτικής συμμαχίας” και αυτό ήταν όλο.
Ακολούθησαν ερωτήσεις και όχι τοποθετήσεις με αναφορά κυρίως σε όσα είπε ο Πρόεδρος στο λόγο του και μόνο δυο που εξέφραζαν την ανησυχία των ερωτώντων για τον κίνδυνο αλλαγής της φυσιογνωμίας του κόμματος από την επιχειρούμενη διεύρυνση.
Ο Τσίπρας απάντησε στις ερωτήσεις και αφιέρωσε 3 με 4 λεπτά στο κομματικό ζήτημα τονίζοντας ότι το άνοιγμα είναι αριστερή πολιτική και εκεί τέλειωσαν όλα.
Διάλογος δεν υπήρξε, γιατί όπως στήθηκε η εκδήλωση αυτό ήταν τεχνικά αδύνατο.
Και μια ακόμη λεπτομέρεια: Στην είσοδο της μεγάλης αίθουσας υπήρχε μια μικρή ομάδα με έντυπα που τα συμπλήρωνε όποιος επιθυμούσε να γίνει μέλος του κόμματος.
Ο κόσμος έφυγε με ανάμεικτα αισθήματα αλλά και με ερωτηματικά.
-Ο Πρόεδρος είπε ότι η ομιλία του δεν ήταν προεκλογική μα όποιος την άκουγε σχημάτιζε την εντύπωση ότι  ήταν προεκλογική.
– Ο κόσμος περίμενε πως η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στον προσυνεδριακό διάλογο για το νέο κόμμα της Δημοκρατικής παράταξης αλλά όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν δεν αφορούσαν αυτό το θέμα.
Κάποιοι υπαινιγμοί, μερικά έντυπα αιτήσεων και τίποτε άλλο.
Ο υποφαινόμενος, που είναι ο αρχαιότερος του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα, μιας και υπήρξε ιδρυτικό του μέλος το 74, θυμάται ότι το 75 μετά το προσυνέδριο και τη διαγραφή της Δημοκρατικής Άμυνας ανάλογες ομιλίες έκανε ο Αντρέας ανά την Ελλάδα αλλά εδώ οι ομοιότητες σταματούν… 
Οψόμεθα!

Κ.Σ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *