Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μήπως ήταν αργά, κύριε Μητσοτάκη;

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Αφού επί μέρες έκλειναν το μάτι σε κάθε ρασοφόρο, που έβγαινε στην τηλεόραση και στα άλλα ΜΜΕ και έλεγε ό,τι του κατέβαζε η κούφια γκλάβα του, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της ΝΔ οργίασε στα ΜΜΕ εναντίον όσων ζητούσαν τα αυτονόητα, υπερφαλαγγίζοντας τους ρασοφόρους, ενώ ο κορονοϊός έκανε θραύση, έκανε καθυστερημένα την εμφάνισή του ο Αρχιστράτηγος της νίκης του Έβρου.
Και τι  τόλμησε να ψελλίσει με αμηχανία ο μέγας εκσυγχρονιστής; Ότι στις δύσκολες περιστάσεις είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τις συμβουλές των επιστημόνων. Δηλαδή, αυτό που θα έλεγε και ο τελευταίος λογικός άνθρωπος του πλανήτη, που δεν πάσχει από ψυχαναγκαστική θρησκοληψία.
Και αμέσως όλοι αυτοί που τις προηγούμενες μέρες υπερθεμάτιζαν, δίνοντας βήμα σε ό,τι πιο σκοταδιστικό ακούστηκε από την εποχή της διαμάχης για τις ταυτότητες, με μια στροφή 180 μοιρών άρχιζαν να εκθειάζουν τον τολμηρό …ηγέτη!
Να χαιρετίσουμε την προσχώρηση του πρωθυπουργού στη λογική αλλά φοβόμαστε ότι πλέον αργά και ότι το κακό πια έχει γίνει.
Και οι πραγματικοί ηγέτες κρίνονται όταν εγκαίρως έχουν το θάρρος να πάνε κόντρα στις ιδεοληψίες

καθυστερημένων κοινωνιών και όχι όταν κάθιδροι την τελευταία στιγμή παρεμβαίνουν για να κρατήσουν τα προσχήματα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *