Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κορωναϊός: Μίνι κυβερνητικός ανασχηματισμός με τον Άδωνη Γεωργιάδη να αναλαμβάνει το υπουργείο των σούπερ-μάρκετ

“Με λιγουρεύεστε;” Ήταν η πρώτη αντίδραση του νέου υπουργού

 

Με σημερινή απόφαση του πρωθυπουργού ιδρύεται αυτόνομο υπουργείο για τα σούπερ μάρκετ το οποίο αναλαμβάνει αναβαθμιζόμενος  ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατενθουσιασμένος ο νέος υπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του- από όπου και η σχετική φωτογραφία- ότι αυτό το υπουργείο ήταν το πιο ταιριαστό για αυτόν και ήταν ο διακαής πόθος του από όταν σταμάτησε να πουλά βιβλία και νανογιλέκα.
– “Είμαι γεννημένος πωλητής και ξέρω απέξω και ανακατωτά την λιανική αγορά”, επεσήμανε ο νέος υπουργός “και επί των ημερών μου υπόσχομαι η ζήτηση στις μάσκες και στα αντισηπτικά να κορυφωθεί και να ξεπεράσει το 10000%.”
– “Με λιγουρεύεστε;” Ήταν η  χαρακτηριστική ατάκα του υπουργού καθώς έφευγε για τον ΣΚΑΙ για να δώσει την εκατοστή χιλιοστή  συνέντευξή του, όπου θα αναλύσει τα μεγαλόπνοα σχέδιά του για την ανάπτυξη των super matkets της χώρας μας.
Rueters (των Ιωαννίνων)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *