Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ: Η μάχη κατά του «κορονοϊού» πρέπει να δοθεί με όλα τα διαθέσιμα όπλα

Με ανακοίνωσή του το ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ αναφέρει ότι  στην κατεπείγουσα και δια περιφοράς συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου της 20ης Μαρτίου 2020 ψηφίζει θετικά για την έκτακτη επιχορήγηση ύψους 33.000€ του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, που αφορά επείγουσα προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (ενός θαλάμου νηματικής ροής μικροβιολογικού εργαστηρίου και υλικών πρόληψης λοιμώξεων), όπως αποτυπώνεται στο από 19/3/2020 αίτημα του Νοσοκομείου.
Η  επιχορήγηση αυτή του Γεν. Νοσοκομείου Πρέβεζας αποτελεί συνέχεια προηγούμενης ύψους 70.000€ που αφορούσε ιατρικό εξοπλισμό: ενός (1) φορητού ακτινολογικού, δυο (2) φορητών αναπνευστήρων, δυο (2) monitor παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων κ’ μια (1) τροχήλατη ηλεκτρική αναρρόφηση και αποφασίστηκε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περ/κού Συμβουλίου της 13ης /3/2020. Με την ίδια απόφαση του ΠΣ είχαν επιχορηγηθεί με 378.000€ το νοσοκομείο Άρτας και τα δυο νοσ/μεία των Ιωαννίνων.

Με την ευκαιρία αυτής της συνεδρίασης το ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ επαναδιατυπώνει την πρόταση του για την δημιουργία «ειδικού λογαριασμού» υποστήριξης όλων των υγειονομικών μονάδων της Ηπείρου που θα τροφοδοτηθεί από πιστώσεις έργων που έχουν δεσμευτεί στον προϋπολογισμό του 2020 και θα εκτιμηθεί ότι δεν είναι άμεσης προτεραιότητας. Πρόταση που διατύπωσε και υποστηρίζει το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

“Η μάχη κατά του «κορονοϊού» πρέπει να δοθεί με όλα τα διαθέσιμα όπλα. Στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους των νοσοκομείων και των υπολοίπων μονάδων υγείας της περιφέρειας (ΤΕΠ, Κ.Υ.), εκτός από την ηθική στήριξη και την ευγνωμοσύνη μας, να τους παράσχουμε όση οικονομική βοήθεια χρειάζονται και μπορούμε, χωρίς εκπτώσεις” επισημαίνει η ανακοίνωση

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *