Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΙΝΑΛ:Πέντε κλίνες ΜΕΘ στο ΕΣΥ

Πέντε σύγχρονες κλίνες ΜΕΘ διαθέτει στο ΕΣΥ, το Κίνημα Αλλαγής, με την Φώφη Γεννηματά να δείχνει διατεθειμένη να συνεχίσει στην ίδια πορεία ακόμα και αν απορριφθεί το αίτημά της προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, να κινηθεί θεσμικά, ώστε σύσσωμη η Βουλή να βοηθήσει προς την ίδια κατεύθυνση.

«Από την προηγούμενη Παρασκευή, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής έχουμε προχωρήσει τη διαδικασία διάθεσης στο ΕΣΥ, πέντε σύγχρονων κλινών ΜΕΘ. Απευθύνθηκα σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου η πρωτοβουλία αυτή να γίνει ισχυρότερη, με την συμμετοχή όλων των βουλευτών. Είναι προφανές ότι, αν αυτό δεν γίνει αποδεκτό, το Κίνημα Αλλαγής, με εντολή μου, θα προχωρήσει μόνο του», σημειώνει σε σχετική της ανάρτηση στο διαδίκτυο η Φώφη Γεννηματά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *