Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Απόκαυκος ευχαριστεί τους αναγνώστες του και τους καλεί να συμβάλουν στη διαμόρφωσή του με τις απόψεις τους και τις πληροφορίες τους

Φίλες και φίλοι,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για την προτίμηση που δείχνουν κάθε ημέρα και περισσότερο στο ιστολόγιό μας.
Σε μια εποχή κατευθυνόμενης πληροφόρησης, φιλοδοξούμε να είμαστε ένα βήμα ελεύθερης έκφρασης και διαλόγου και  γι αυτό φιλοξενούμε κάθε άποψη που συντείνει στην κατεύθυνση αυτή.
Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, τους οποίους σεβόμαστε αλλά ενεργοί πολίτες, που θεωρούμε ότι σε μια δημοκρατική κοινωνία η γνώση και η σωστή πληροφόρηση είναι όπλο στα χέρια ενός πολίτη ακηδεμόνευτου και η σύνθεση των απόψεων απαραίτητη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Βοηθήστε με τη συμμετοχή σας στην διαμόρφωση ενός Απόκαυκου πλουραλιστικού, στέλνοντας τις απόψεις σας και τις πληροφορίες σας στη διεύθυνση apokaukos@gmail.com  με τη βεβαιότητα ότι αυτές θα δημοσιευτούν χωρίς καμιά παρέμβαση, αρκεί να σέβονται την ανθρώπινη προσωπικότητα χωρίς ύβρεις και μισαλλοδοξίες.

Η συντακτική ομάδα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *