Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στο Εβραϊκό Νεκροταφείο διακυβεύεται η τιμή των Ιωαννίνων

Εικόνες ντροπής στο Εβραϊκό νεκροταφείο των Ιωαννίνων

 Στέφανος Καραμούτσιος

Η ανίερη επίθεση που σημειώθηκε στο Εβραϊκό νεκροταφείο της πόλης, πριν λίγες μέρες και οι ζημιές που προκλήθηκαν στην τελευταία κατοικία ενός συμπολίτη μας είναι ακόμη ένας κρίκος σε μια αλυσίδα επιθέσεων που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια σε εβραϊκά μνημεία της πόλης των Ιωαννίνων.

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτές οι επιθέσεις είναι έργα μεμονωμένων πολιτών, που κινούνται από τον διεστραμμένο εγκέφαλό τους ή αν οι δράστες είναι ενεργούμενα μυστικών υπηρεσιών για προφανείς σκοπούς, καθώς καμιά επίθεση δεν διαλευκάνθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Όμως η προστασία των μνημείων της φθίνουσας Εβραϊκής κοινότητας της πόλης μας με την οποία είναι συνυφασμένη η ιστορία των Ιωαννίνων είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Όποιος προσβάλλει με κάθε τρόπο τα Εβραϊκά μνημεία, προσβάλλει την ίδια την ιστορία μας.

Πέρα όμως από τους βάνδαλους και τους ιερόσυλους μεγάλη ευθύνη φέρουν και όσοι είναι αρμόδιοι για το πολύπαθο Εβραϊκό νεκροταφείο της πόλης μας. Οι εικόνες εγκατάλειψης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δεν μπορεί να συνεχιστεί! Είναι προσβολή στους νεκρούς συμπολίτες μας. Είναι όνειδος για την πόλη! 

Άμεσο καθήκον του δημοτικού συμβουλίου είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών για τον ευπρεπισμό των τάφων, την αποψίλωση του νεκροταφείου από τα δέντρα και τους θάμνους και η απόδοση της ιερότητας του χώρου.

Και αν ο δήμαρχος για λόγους ευνόητους διστάζει, την πρωτοβουλία πρέπει να αναλάβει η αντιπολίτευση. 

Γιατί στο Εβραϊκό Νεκροταφείο διακυβεύεται η τιμή των Ιωαννίνων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.156

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *