Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Π.ΤΖΑΝΕΤΗΣ: Ο κίνδυνος από τον κορωνοϊό ελλοχεύει στα στρατόπεδα των προσφύγων

Τα γεγονότα στο Κρανίδι και στην Ριτσώνα, με τα κρούσματα του κορωνοϊού σε αυτές τις οργανωμένες δομές, μας δείχνουν ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος στα μεγάλα νησιά, όπου συνωθούνται χιλιάδες πρόσφυγες, με ελλειπέστατα μέτρα προστασίας, επισήμανε ο Παναγιώτης Τζανετής πρώην πρόεδρος του ΕΚΑΒ σε συνέντευξή του  στο Kontra24 και στην Αναστασία Γιάμαλη.
Ένας κίνδυνος που τον επισημαίνουν σε όλους τους τόνους Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί και όμως δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτε.
-Η πανδημία αυτή ενδέχεται να έχει πολλούς γύρους και αν τώρα γλυτώσαμε ξώφαλτσα τα δόντια του θηρίου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουμε στο μέλλον με αποτέλεσμα  να πάει στράφι όλη η μέχρι τώρα προσπάθεια.
– Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ένα τόσο σοβαρό θέμα με την νοοτροπία ενός κοινοτάρχη, που μετράει μίζερα ένα πολιτικό κόστος εδώ και εκεί.
Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να αφαιρέσουμε από τα στρατόπεδα των προσφύγων τους κρίσιμους κρίκους ανάμεσα στους πρόσφυγες και στους γεροντικούς τοπικούς πληθυσμούς  που είναι οι ευάλωτες ομάδες των προσφύγων, αφού  οι νεανικοί πληθυσμοί των προσφύγων ακόμη και αν νοσήσουν θα έχουν μικρότερες συνέπειες.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *