Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Περιφέρεια Ηπείρου: “Καλύτερα δεν γίνεται”;

Το ποσό των 13.666, 40 πλήρωσε το Αναπτυξιακό Τμήμα της Περιφέρειας Ηπείρου στην εταιρεία MYRTALY CONGRESS I.K.E για τη φιλοξενία του τηλεοπτικού συνεργείου της τηλεοπτικής εκπομπής του ΑLPHA “Καλύτερα δεν γίνεται”.
Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη εντολή πληρωμής, γεγονός που μας δίνει το δικαίωμα να υποθέσουμε ότι ακολουθούν και άλλες ή άλλη.
Η απόφαση πληρωμής γίνεται στα πλαίσια της αντιμετώπισης εκτάκτων συνθηκών και ειδικών δράσεων Περιφέρειας Ηπείρου 2017-2019.
Δεν γνωρίζουμε τι έκτακτες συνθήκες ή ποιες ειδικές δράσεις ανέλαβε να αντιμετωπίσει το τηλεοπτικό συνεργείο της κυρίας Γερμανού αλλά δεν είναι μεγάλο το ποσό των 13.666, 40 ευρώ για τη φιλοξενία τους;
Και τη Νέα Υόρκη να επισκέπτονταν και στα καλύτερα ξενοδοχεία να έμεναν και να έτρωγαν μάλλον λιγότερο θα πλήρωναν.
Κάποιες διευκρινίσεις νομίζουμε ότι πρέπει να δοθούν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, γιατί μπορεί να φιλοδοξούμε να γίνουμε η γαστρονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης αλλά  το βραβείο της ακριβότερης περιοχής της μάλλον θα  το κερδίσουμε…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *