Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την συνέντευξη του Δημάρχου στην ΕΡΤ

Την συνέντευξη του Δημάρχου κ. Ελιφάφ στην ΕΡΤ σχολιάζει η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, τονίζοντας ότι η αγωνία του για τον τουρισμό στην πόλη αφορά το μεγάλο ξενοδοχειακό
κεφάλαιο και όχι τα μικρά
καταστήματα εστίασης και τους ξενώνες, για τους οποίους ούτε καν απόφαση
για απαλλαγή από τα τέλη δεν έχει πάρει και τους εμπαίζει με άκυρες
αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής. 

“Αν θέλει να προετοιμάσει την πόλη για την άρση των μέτρων περιορισμού ο Δήμαρχος, ας αρχίσει με τις δημοτικές υπηρεσίες οι οποίες θα κληθούν να εξυπηρετήσουν το κοινό στα ακατάλληλα κτίρια, υποστελεχωμένες και χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των Γιαννιωτών.
Ας ξεκινήσει από την διεκδίκηση μέτρων για την προστασία της υγείας των υγειονομικών, και των εργατών στα μεγάλα εργοστάσια του νομού μας” επισημαίνει στο σχόλιό της η Λαϊκή Συσπείρωση και αναφερόμενη στα «θαύματα» που έχει κάνει η Αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τονίζει ότι “ας προσπαθήσει να είναι λίγο πιο μετριοπαθής ο Δήμαρχος, γιατί μάλλον ξεχνάει ότι κάθε φορά που ζητάμε να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη (όπως κάνουν μικρότεροι δήμοι της χώρας) μας απαντά ότι υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *