Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πόσο φιλελεύθερος είναι ο Κούλης;

Με την εικονιζόμενη κυρία στο υπουργείο Πολιτισμού και την Κεραμέως στο Υπουργείο Παιδείας υλοποιούνται τα οράματα του Περίανδρου Πόπωτα, της γνωστής σειράς του Αντένα …

Ακροθιγώς…

Δεν είμαστε εναντίον της επιχειρηματικότητας και χαιρόμαστε, όταν νέοι άνθρωποι επιλέγουν αυτό το δρόμο για να προκόψουν στη ζωή τους.

 Όμως αν αληθεύουν, όσα καταγγέλλονται σε αυτό το δημοσίευμα και όχι μόνο, τότε
έχουμε κραυγαλέα φαινόμενα εκμαυλισμού συνειδήσεων αλλά και δυσώδους
διαπλοκής.

Και όλοι όσοι τα ονόματά τους εμπλέκονται σ’ αυτή την υπόθεση πρέπει να δώσουν πειστικές απαντήσεις.
Το οφείλουν περισσότερο στους νέους ανθρώπους που απαιτούν ίσες
ευκαιρίες, όταν κάνουν με τόσες δυσκολίες τα επαγγελματικά τους βήματα
και βλέπουν πώς γίνονται σήμερα οι “δουλειές”…

Παράξενος αυτός ο κορωνοϊός!

Αφού μάθαμε ότι οι μάσκες ήταν επικίνδυνες, αν τις φορούσαμε πριν από ένα μήνα αλλά τώρα είναι απαραίτητες ακολούθησε μια ακόμη επιστημονική ανακάλυψη.
Σύμφωνα με αυτή ο γνωστός ιός στο ταξί με πάνω από έναν επιβάτη μεταδίδεται, ενώ στο λεωφορείο με 52 επιβάτες δεν μεταδίδεται!
Στις αίθουσες και στις αυλές των σχολείων από μεθαύριο ο ιός δεν μεταδίδεται, ενώ στα παγκάκια των πλατειών μεταδίδεται…

Ποιος είπε ότι αυτός ο ιός δεν έχει τα καπρίτσια του;

 Πόσο φιλελεύθερος είναι ο Κούλης; 

 

Δεν πέρασαν μέρες που ο πρωθυπουργός βροντοφώναξε στη βουλή, απαντώντας στον Αρχηγό της Αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση είναι το κράτος!
Το άκουσε και το είδε αυτό ο διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, κ Δερδεμέζης και αμέτι μουχαμέτι ξήλωσε όλη την ιεραρχία στη Νοσηλευτική Υπηρεσία, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων νόμους και κώδικες που διέπουν ένας κράτος δικαίου.
Βέβαια στις δημοκρατίες δυτικού τύπου, τις οποίες έχουν θεωρητικά σαν πρότυπο οι εν Ελλάδι φιλελεύθεροι, η κυβέρνηση δεν είναι το κράτος αλλά απλά το διαχειρίζεται! Λεπτές αλλά πολύ ουσιώδεις διαφορές μόνο που αυτά για τους δικούς μας ισχύουν μόνο στα λόγια, αφού κατά τα άλλα βρίσκονται στην εποχή του περιβόητου Τζουμπέ.

Κράμερ εναντίον Κράμερ

 

Και αίφνης ο Κυριάκος εν μέσω κορωνοϊού και επικείμενης οικονομικής θύελλας, θυμήθηκε τους νεκρούς της Μαρφίν και αποφάσισε μετά από δέκα χρόνια να αποκαλύψει τιμητική πλακέτα στο σημείο του δράματος.
Παράλληλα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αποφάσισε να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά την περίοδο που ήταν ο ίδιος υπουργός στο ίδιο υπουργείο, ενώ οι ευαίσθητοι αυτοί πατριώτες, δημοκράτες και ανθρωπιστές με τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς τους εν δράσει άρχισαν τα υπονοούμενα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ότι έχει σχέση με ακροαριστερούς πυρήνες.


Χιλιοπαιγμένο το θέατρο και στο παρελθόν, όταν διακινούσαν σενάρια ότι πίσω από τη 17η Νοέμβρη βρίσκονταν ο Αντρέας…

Μόνο που τώρα σύρεται σε αυτή την εξόχως παραπλανητική και υποκριτική φιέστα και το ΚΙΝΑΛ της Φώφης, λες και δεν διδάχτηκε τίποτε από το παρελθόν και τις μεθόδους της Δεξιάς.

Και μιας και περί ευαισθησίας ο λόγος, γιατί θυμήθηκαν τώρα να τιμήσουν τους νεκρούς της Μαρφίν και δεν το έκαναν την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά, που ήταν νωπές οι μνήμες;

Καιρός να πέσουν οι μάσκες

Απόκαυκος, ο μασκοφόρος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *