Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επιστολή 123 ευρωβουλευτών για τη δραματική αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας την περίοδο της καραντίνας

Ζητείται από την Κομισιόν να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών της Ε.Ε.


Επιστολή προς την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, για τη δραματική αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας την περίοδο της καραντίνας λόγω κορονοϊού απέστειλαν 123 ευρωβουλευτές από έξι Πολιτικές Ομάδες -Ευρωπαϊκή Αριστερά, Σοσιαλιστές, Πράσινοι, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Renew, Ευρωπαίοι Συντηρητικοί και Μεταρρυθμιστές- .

Την επιστολή συνυπογράφει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης και οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Γεωργούλης, Πέτρος Κόκκαλης και Έλενα Κουντουρά.

Στην επιστολή τους οι συνυπογράφοντες ευρωβουλευτές υπογραμμίζουν τη δραματική εξέλιξη με την αύξηση κατά τη διάρκεια της καραντίνας των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλούν την Κομισιόν αφενός «να αναγνωρίσει τη σοβαρή φύση του προβλήματος» και αφετέρου «να θεσπίσει ειδικά μέτρα για τον περιορισμό της ενδοοικογενειακής βίας σε όλα τα κράτη μέλη».
Κριτική ασκείται, επίσης, από τους ευρωβουλευτές στην απόφαση της Ουγγρικής κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει την πανδημία ως πρόσχημα για να απορρίψει την επικύρωση της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης. Οι ευρωβουλευτές επισημαίνουν ότι η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης αποτελεί ένα νομικά δεσμευτικό διεθνές κείμενο που θέτει κριτήρια για την πρόληψη της έμφυλης βίας και καλούν την Κομισιόν να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών της ΕΕ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *