Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Χάθηκαν στο δρόμο τα 800 ευρώ;

Στη Βουλή φέρνει ο Κώστας Μπάρκας καταγγελίες πολιτών του Νομού Πρέβεζας για καθυστερήσεις στην καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 800€


‘Οπως αναφέρει στην Ερώτησή του ο κ. Μπάρκας, υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές πολιτών του Νομού Πρέβεζας, οι οποίοι, ενώ είναι δικαιούχοι της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης και έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση ένταξης στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης, δεν έχουν ακόμη λάβει τα χρήματα στους λογαριασμούς, τους οποίους δήλωσαν στο σύστημα.
 Τα σχετικά ποσά θα έπρεπε να είχαν ήδη καταβληθεί, καθώς ανήκουν σε κατηγορίες δικαιούχων, των οποίων η δραστηριότητα είχε ενταχθεί στην πρώτη δέσμη των ενισχυόμενων από το κράτος «Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ). 
Με άλλα λόγια, δεν ανήκουν σε ΚΑΔ, οι οποίοι εντάχθηκαν στην πιο πρόσφατη δέσμη δραστηριοτήτων, που ενισχύονται από το κράτος, ώστε να μεσολαβεί κάποιος εύλογος χρόνος μέχρι την πίστωση και καταβολή των σχετικών ποσών στους δικαιούχους. Επιπλέον, όπως σημειώνεται στην Ερώτηση, οι συγκεκριμένοι πολίτες δεν έχουν λάβει κάποια απάντηση από δημόσιο φορέα για τον λόγο για τον οποίο δεν έχει καταβληθεί ακόμη η οικονομική ενίσχυση που δικαιούνται.


Με βάση τα παραπάνω, ο κ. Μπάρκας ερωτά, μεταξύ άλλων, τον Υπουργό Εργασίας, πρώτον, σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα της μη καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε δικαιούχους αυτής. Δεύτερον, αν έχει παρατηρηθεί και καταγραφεί από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας κάποιο πρόβλημα, όσον αφορά στην καταβολή των σχετικών ενισχύσεων σε δικαιούχους, οι οποίοι είναι πολίτες του Νομού Πρέβεζας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *