Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δίχως τους πληττόμενους κλάδους και την αντιπολίτευση προχωρά η Δημοτική Αρχή

Η νέα επιτροπή ανασυγκρότησης

Αστερινός Μάνθος
 
Εντείνει την απαξίωση των Δημοτικών Παρατάξεων η Δημοτική Αρχή, αντικαθιστώντας άλλο ένα θεσμικό όργανο της λειτουργίας του Δήμου με ένα εφεύρημα!
Με έκπληξη πληροφορήθηκα σήμερα από Δελτίο Τύπου, πως η επιτροπή τουριστικής προώθησης του Δήμου μας, της οποίας αποτελώ μέλος, ως εκπρόσωπος των Πολιτών για την Ανατροπή, και αποτελεί θεσμικό όργανο λειτουργίας του Δήμου, στην
ουσία καταργήθηκε, αφού τη θέση της κατέλαβε ένα σχήμα που βαφτίστηκε «Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Τοπικού Τουρισμού»!
Τα μέλη του νέου σχήματος αποτελούν προσωπική επιλογή του Δημάρχου, που απέκλεισε έτσι τη συμμετοχή της ένωσης ξενοδόχων, του σωματείου εστίασης, της ένωσης ενοικιαζόμενων δωματίων και άλλων πληττόμενων από την πανδημία κλάδων.
Για την ιστορία να αναφέρω πως η Επιτροπή Τουρισμού, που ο νόμος Κλεισθένη προβλέπει ως συμβουλευτικό όργανο του Δήμου, συνεδρίασε μόνο μία φορά στους 9 μήνες της θητείας της δημοτικής αρχής και αυτή εξαντλήθηκε στις προσωπικές επαφές του Δημάρχου κατά το ταξίδι του στο Ισραήλ!
Είναι καιρός να αντιληφθεί η Δημοτική Αρχή πως- απαξιώνοντας τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου- δεν προσβάλλει μόνο αυτές και τον θεσμό της Δημοκρατίας αλλά πρωτίστως προσβάλλει το 70% των Γιαννιωτών ψηφοφόρων!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *