Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Αριστερή Παρέμβαση”: Να λειτουργήσει η δημοκρατία στο δήμο Ιωαννιτών- “Δια περιφοράς” δημοκρατία δεν υπάρχει

“Η δημοτική αρχή, βυθιζόμενη στα προσωπικά, οικονομικά και πολιτικά παιχνίδια που παίζουν τα στελέχη της, καταλύει κάθε έννοια δημοκρατίας. Αγνοεί τις εκκλήσεις της αντιπολίτευσης να βρεθεί τρόπος για δια ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, με τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων και συνεχίζει στον ίδιο, ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο που ξεκίνησε, όταν εναγκαλίστηκε με το αυτοδιοικητικό πραξικόπημα Θεοδωρικάκου” επισημαίνει η Δημοτική παράταξη “Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα”
“Ενώ η πόλη βρίσκεται σε κακή κατάσταση, ενώ οι υπηρεσίες όπως της καθαριότητας υπολειτουργούν, υπό το βάρος των αυξημένων αναγκών αλλά και των αδειών ειδικών σκοπού, που νόμιμα παίρνουν οι εργαζόμενοι, η δημοτική αρχή κάνει δύο πράγματα, με τη δικαιολογία της «έκτακτης ανάγκης»:
Από τη μια αποκλείει και βάζει στον πάγο κάθε έννοια δημοκρατικού διαλόγου, κάθε προσπάθεια ελέγχου και κριτικής του έργου της από την αντιπολίτευση και από την άλλη εξυπηρετεί εμμονικά και αποκλειστικά ιδιωτικά συμφέροντα.”  

“Ζητάμε να επιστρέψουν οι δια ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, με την εξασφάλιση των πρωτοκόλλων και την αναζήτηση μεγαλύτερων χώρων εάν χρειαστεί, όπως για παράδειγμα η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου. Να γίνουν άμεσα προσλήψεις και να στελεχωθούν οι δημοτικές υπηρεσίες. Καμία παραχώρηση σε ιδιώτες, με προσχήματα που κατασκευάζει η δημοτική αρχή”καταλήγει η ανακοίνωση

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *