Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αέρας ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές

 


Αλλάζουν οι εσωκομματικές ισορροπίες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ μετά την δήλωση του Χρήστου Μαντά ότι έκλεισε ο πολιτικός του κύκλος όσον αφορά την κοινοβουλευτική του παρουσία.

Πληροφορηθείς το γεγονός ο πρώην δήμαρχος κ. Φίλιος  δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ότι η αποχώρηση του Χρήστου Μαντά ανοίγει το έδαφος για την ανανέωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα και εξέφρασε την επιθυμία του να είναι εις εκ των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος για τις εθνικές εκλογές, οψέποτε αυτές διεξαχθούν.

Να σημειωθεί ότι ο κ Μαντάς είναι σήμερα 64 χρονών και ο κ. Φίλιος 76. Επειδή όμως κάποιοι κακεντρεχείς θα θεωρήσουν την ηλικία του αποτρεπτική για την ανάληψη πολιτικών αξιωμάτων, τους πληροφορούμε ότι κάνουν μεγάλο λάθος, γιατί ως γνωστόν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ η αρίθμηση της ηλικίας μετρά αντίστροφα, αρχίζοντας από το 100.

Έτσι σήμερα  ο κ. Φίλιος μόλις συμπληρώνει το 24ο έτος της ηλικίας του (100- 76: 24), είναι δηλαδή, κυριολεκτικά πολιτικό μειράκιον.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *