Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Τα πέτσινα ΜΜΕ

Τετρακόσια σήμαντρα και 62 καμπάνες χτυπούν στη χώρα για τον απίθανο υπουργό Πέτσα, που μοίρασε αφειδώς χρήματα για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού σε απίθανα sites με κριτήρια που μόνο η χούντα των συνταγματαρχών θα έβαζε.
 Sites της μιας χρήσεως, sites που έχουν πέσει, sites που έχουν χρόνια να γράψουν μια γραμμή, sites που δεν είναι γραμμένα σε κανένα μητρώο και οι ιδιοκτήτες τους είναι άγνωστοι, sites της ομογένειας κλπ κλπ.
Και ενώ σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα ένα τέτοιο σκάνδαλο διασπάθισης δημόσιου χρήματος θα αντιμετωπίζονταν με την  άμεση καρατόμηση του υπουργού και τη δημόσια συγγνώμη του πρωθυπουργού με την ταυτόχρονη παραπομπή στη δικαιοσύνη των εμπλεκομένων, στη χώρα της κανονικότητας  ούτε λίγο ούτε πολύ Μητσοτάκης και Πέτσας ζητούν και τα ρέστα, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.
Το κάνουν γιατί νομίζουν πως με την σιωπή των ΜΜΕ, μέσα από την χειραγώγησή τους με την παροχή άφθονου χρήματος, θα έχουν την ανοχή της κοινής γνώμης που δεν γνωρίζει τα κατορθώματά τους.


 Η ένοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ



Ενώ η κυβέρνηση των αρίστων στις αρπαχτές και στην κατάλυση κάθε δημοκρατικού θεσμού κάνει πάρτι, η αντιπολίτευση με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ περί άλλων τυρβάζει.
Είναι γνωστά τοις πάσι τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο δήμο Ιωαννίνων με τα σκουπίδια, τον οδοφωτισμό, τις απευθείας αναθέσεις και κυρίως την επιλογή του δήμου των Ιωαννίνων ως πιλότου από την κυβέρνηση για την εφαρμογή ενός σχεδίου, που καταργεί ουσιαστικά τα δημοτικά συμβούλια και την αυτοδιοίκηση.
Και όμως όλο αυτό το διάστημα δεν βγήκε ούτε μια ανακοίνωση δεν έγινε ούτε μια ερώτηση στη βουλή για τα θέματα αυτά.
Λες και δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα, λες και δεν έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο νομό και στην Ήπειρο και βρέθηκε μια βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 από αλλού για να κάνει μια ερώτηση στη βουλή για όσα συμβαίνουν στο δήμο μας.
Νομίζουν ορισμένοι πως με την σιωπή τους δεν θα διαταράξουν την ισορροπία των υπόγειων διαδρομών και προσωπικών ιδιοτελών σχέσεων που οικοδόμησαν με τους τοπικούς παράγοντες που λυμαίνονται τον δήμο  και τον τόπο και ότι θα τη βγάλουν καθαροί.
Όμως όπως η φύση δεν αφήνει κενά, το ίδιο συμβαίνει και στην πολιτική. Άλλωστε από ένα τέτοιο κενό την περίοδο των μνημονίων ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε το κενό που άφησε κυρίως το ΠΑΣΟΚ και γιγαντώθηκε..
Και αυτή τη στιγμή υπάρχει τεράστιο κενό στην αντιπολίτευση στα Γιάννενα και ενώ η καμπάνα που κτυπά ο δημοκρατικός κόσμος ηχεί δυνατά, επισημαίνοντας την πραγματικότητα και ζητώντας αφύπνιση και εγρήγορση, τα αυτιά ορισμένων είναι βουλωμένα.


Ο καθένας με τα όπλα του



Ο καθένας με τα όπλα του είχε πει ο Μωυσής Ελισάφ, όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει, αν η αντιπολίτευση δεν είναι υπάκουη.
Και δεν άργησε να φανεί, τι εννοούσε ο Δήμαρχος! Με μια τροπολογία- ντροπολογία σε ένα νομοσχέδιο για τα λιμάνια, ουσιαστικά καταργείται το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων και όλα τα δημοτικά συμβούλια, αφού αντί αυτών υπερόργανο γίνεται η Επιτροπή Οικονομικών που συγκροτείται από τη βούληση του δημάρχου.
Πράγματι ατομική βόμβα το όπλο! Και ας ευαγγελίστηκε ο πρώτος Εβραίος δήμαρχος της χώρας, ότι θα αναβαθμίσει την λαϊκή συμμετοχή και τη δημοκρατία στα του δήμου. 
Γι αυτό αποφεύγει, σαν ο διάβολος το λιβάνι, να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο, προφασιζόμενος τον κίνδυνο από τον κορωνοϊό.
Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται όλη την τετραετία! Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου και τότε θα αποκαλυφθεί επίσημα η πίστη του στη δημοκρατία.
Για να πληροφορηθούν και οι εκτός Ιωαννίνων θαυμαστές του, τι λογής ήταν το πουλέν που πόνταραν όλα τα λεφτά τους…
Απόκαυκος, ο κωδωνοκρούστης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *