Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όχι άλλες γαργάρες!

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος
Είναι γεγονός ότι ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να κτίσει μια στοιχειωδώς υποφερτή σχέση με τα ΜΜΕ και σε αυτό δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις αντιδράσεις για το σποτ, όπου στηλιτεύεται η χειραγώγηση των ΜΜΕ με ζεστό και αδιαφανές χρήμα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Είναι ένα καραμπινάτο σκάνδαλο και πρώτοι οι πραγματικοί δημοσιογράφοι έπρεπε να βγουν με τα συνδικαλιστικά τους όργανα αλλά και ατομικά και να απαιτήσουν διαφάνεια, διασώζοντας ό,τι μπορούσαν από την τιμή τους.
Τώρα οι αντιδράσεις της ΕΣΗΕΑ, που αίφνης ξύπνησε και διαπιστώνει τσουβάλιασμα των πάντων και στοχοποίηση του κλάδου, αναθεματίζοντας το σποτ, ενώ για μέρες σιωπούσε, την στιγμή που το Πανελλήνιο  βοούσε, δεν προκαλεί μόνο αγανάκτηση αλλά και θυμηδία.
Αλλά και οι ενστάσεις ενίων πρώην και νυν πολιτευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκουν άστοχο το σποτ, αποκτώντας  ξαφνικά  φωνή, ενώ για μήνες κρατούν αιδήμονα σιωπή για άλλα σοβαρά ζητήματα (παράδειγμα τα τεκταινόμενα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση) ενέχει προσωπικό δόλο και δεν φανερώνει πνεύμα ελευθερόφρονων ανθρώπων που λειτουργούν κατά συνείδηση.
Για τα προσωπικά τους “κονέ” και τις υπόγειες διαδρομές φροντίζουν οι άνθρωποι και όχι γιατί διαπίστωσαν αδικία και αστοχία και θέλουν να διορθωθεί.
Είναι που στις μέρες μας ο Μωυσής και κάθε Μωυσής ούτε καταπίνεται εύκολα αλλά και η γαργάρα για τα κατορθώματά του περισσότερο παραπέμπει σε πονηρούς πολιτευτές και όχι σε άτομα με αρχές και αυτό είναι που προκαλεί αηδία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. Unknown says:

    Πολύ καλό το σχόλιό σας αγαπητέ μου Στέφανε. Ειδικά στο σημείο που αναφέρεται στην ΕΣΗΕΑ "Τώρα οι αντιδράσεις της ΕΣΗΕΑ, που αίφνης ξύπνησε και διαπιστώνει τσουβάλιασμα των πάντων και στοχοποίηση του κλάδου, αναθεματίζοντας το σποτ, ενώ για μέρες σιωπούσε, την στιγμή που το Πανελλήνιο βοούσε, δεν προκαλεί μόνο αγανάκτηση αλλά και θυμηδία".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *