Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πρωτοφανές! Την ερώτηση στον Λαζαρίδη την απαντά ο Κανέλλης!

Το περιστατικό καταγράφηκε σε χθεσινή βραδινή εκπομπή της ΕΡΤ με τον Ηλία Κανέλλη να… προλαβαίνει τον Μακάριο Λαζαρίδη πριν απαντήσει σε ερώτηση.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής έθεσε το ερώτημα στον Λαζαρίδη της ΝΔ, αν στην περίπτωση της στοχοποίησης του Νίκου Παππά από την κυβέρνηση, εξελίσσεται ένα κυνήγι μαγισσών. «Μήπως πρόκειται για κυνήγι μαγισσών; Για ποια θέματα υπάρχουν οι κατηγορίες και οι υπόνοιες», ρώτησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Αντί όμως να απαντήσει ο εκπρόσωπος της ΝΔ και της κυβέρνησης, ο Ηλίας Κανέλλης όλο λαχτάρα απαίτησε να απαντήσει ο ίδιος στην ερώτηση!
Μάλιστα ο κ. Κανέλλης «μοίρασε» και ρόλους. Σημείωσε ότι ο ίδιος θα πει το πιο «ανοιχτό» και άφησε για τον Λαζαρίδη το πιο «κομματικό»

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *