Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γιάννενα, Μέρες του 2020

Προς το παρόν, στον παλιό δρόμο, που λέγαμε, λειτουργεί μόνο το γραφείο της ΔΗΑΝΕΤΑΙ


Σχολιάζει ο Αστερινός Μάνθος


Μέχρι πριν 9 μήνες τα δύο καταστήματα της οδού Κωλέττη παρουσίαζαν την ίδια εικόνα εγκατάλειψης.

Ξαφνικά, έτσι άλλωστε συμβαίνουν όλα στη ζωή, οι μισοεγκαταλειμμένοι χώροι μεταβλήθηκαν σε πολύβουο μελίσσι, συνεργεία τεχνιτών κάθε ειδικότητας έκαναν παρέλαση για μέρες, πάντα υπό την υψηλή επίβλεψη του ιδίου του Γεν. Γραμματέα του Δήμου μας!

Πολύ σύντομα οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και- λίγες μέρες μετά- όμορφα αυτοκόλλητα μας ενημέρωσαν ότι από εδώ και πέρα θα στεγάζει τη ΔΗΑΝΕΤΑΙ, η οποία με τη σειρά της, με δελτίο Τύπου, ενημέρωσε πως «το νέο Δ.Σ. δε θα ασχοληθεί μόνο με την διαχείριση ακινήτων, αλλά θα επιδιώξει και την ανάπτυξη της Εταιρείας, με σκοπό την παραγωγή έργου προς όφελος των δημοτών»!
Μου ήλθε στη μνήμη ο Αναγνωστάκης, με τις μέρες του 1969, θυμήθηκα όλα όσα κατά καιρούς έγιναν στο όνομα της “ευημερίας” των ανθρώπων, τουλάχιστον, σκέφτηκα, στα έρμα τα αδέσποτα έμειναν τα όμορφα λόγια στα προεκλογικά φυλλάδια, άλλωστε σε τι να ελπίσουν, αφού δεν μπορούν να υποσχεθούν κερδοφορία και ανάπτυξη…

Κοίταξα πάλι τα δύο καταστήματα , είδα ξεκάθαρες επιλογές, είδα ένα κάδρο που, ενώ δείχνει τα “μικρά”, σε κάνει να αντιληφθείς τα μεγάλα που έρχονται!..

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *