Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στα Παλαιά Σφαγεία αντιμέτωπος με την “σφαγμένη” δημοκρατία ο Μωυσής Ελισάφ

Του Στέφανου Καραμούτσιου

Αντιμέτωπος με τη δημοκρατία θα βρεθεί αύριο το μεσημέρι στον πολιτιστικό χώρο των Παλαιών Σφαγείων ο Μωυσής Ελισάφ στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μετά την εποχή του κορωνοϊού.
Μέχρι τώρα οι αποφάσεις παίρνονταν δια περιφοράς, μιας και η δημοκρατία είχε τεθεί και αυτή σε καραντίνα.

Πέρασαν 4 ολόκληροι μήνες χωρίς να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο και η δημοτική αρχή στο διάστημα αυτό εν κρυπτώ και παραβύστω βρήκε την ευκαιρία να πάρει αποφάσεις, που πόρρω απείχαν της ηθικής και νομιμότητας.

Αναθέσεις σε ημετέρους, υπογραφή παράνομων συμβάσεων και κυρίως περαιτέρω υπονόμευση της περσινής λαϊκής ετυμηγορίας, βάσει της οποίας συγκροτήθηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο, αφού με χουντικής εμπνεύσεως ντροπολογίες ο Θεοδωρικάκος σε αγαστή συνεργασία με τον Ελισάφ, με τις “διορθώσεις” όπως τις ονόμασε χωρίς ίχνος ντροπής ο Δήμαρχος, ουσιαστικά κατήργησε τα δημοτικά συμβούλια, δίνοντας υπερεξουσίες στις οικονομικές επιτροπές, που είναι ένα δοτό όργανο.
Έτσι αποτελεί έκφραση μαύρου χιούμορ και ιστορική ειρωνεία που η πρώτη αυτή συνεδρίαση του υποβαθμισμένου δια νόμου δημοτικού συμβουλίου θα γίνει στα Παλαιά Σφαγεία, για να θυμίζει την σφαγή που έγινε στη δημοκρατία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Βέβαια αυτή η επιλογή έγινε ακουσίως, γιατί ο δήμαρχος δεν φημίζεται να έχει κανένα είδος χιούμορ αλλά είναι σατανική σύμπτωση και ο ιστορικός του μέλλοντος για τα δημοτικά πράγματα της πόλης θα έχει την ευκαιρία να επισημάνει αυτούς τους συμβολισμούς.
Και είναι ευκαιρία αύριο στην Αντιπολίτευση του Δήμου να θέσει ενώπιον των ευθυνών τους τον Δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή,  αποκαλύπτοντας το ψεύτικο προσωπείο τους, με το οποίο εξαπάτησαν τους δημότες με υποσχέσεις και διακηρύξεις, που τα έργα τους τις ακύρωσαν σε τόσο σύντομο διάστημα.
Αλλά και η μαζική παρουσία των δημοτών έξω από το χώρο της συνεδρίασης είναι επιβεβλημένη- η συνεδρίαση θα είναι κλειστή- για να διατρανωθεί η αντίθεσή των Γιαννιωτών στα χουντικής έμπνευσης Θεοδωρικάκεια νομοθετήματα που δολοφονούν τη δημοκρατία στη βάση της, που είναι η Τ.Αυτοδιοίκηση και να καταγγελθεί η υιοθέτησή τους από τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *