Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο covid 19 δρομολογεί τη διαδοχή Καχριμάνη

 


editorial 

Ώρα μηδέν  για την Περιφέρεια Ηπείρου, αφού όλα δείχνουν ότι η μακρόχρονη παραμονή στην περιφερειακή Αρχή του κ. Αλέκου Καχριμάνη δημιουργεί όχι μόνο φαινόμενα δυσλειτουργίας αλλά και ο εσωτερικός ανταγωνισμός για τη διαδοχή του λειτουργεί παραλυτικά.
Καταλυτικός παράγοντας για να  αναδειχτούν τα αδιέξοδα αυτά ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ ο covid 19, που αποκάλυψε ότι ο πάλαι ποτέ χαλκέντερος  Καχριμάνης είναι σήμερα ένας φοβικός άνθρωπος, που φοβάται  όχι μόνο τον ιό αλλά και την σκιά του.
Το “όσο υπάρχει κορωνοϊός, δεν θα λειτουργήσει δια ζώσης το περιφερειακό συμβούλιο” που ξεστόμισε (και ήταν δυστυχώς η δεύτερη φορά) στην προχθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου σε μια αποστροφή του λόγου του ο Αλέκος Καχριμάνης είναι χαρακτηριστικό δείγμα της ψυχολογίας του.
Μια συνεδρίαση, που ήταν η αποκορύφωση της γελοιοποίησης δημόσιων διασκέψεων, αφού όσοι την παρακολούθησαν διαπίστωσαν με έκπληξη ότι έμοιαζε με τον μπερντέ του Καραγκιόζη, όπου μέσα από ένα διαδικτυακό κομφούζιο ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε και σε όποιον ήθελε.
Μόνο από σεβασμό στην ιστορία του κ. Καχριμάνη δεν βγήκαν στιγμιότυπα από αυτή τη “διάσκεψη” που αναμφίβολα θα γίνονταν viral στο διαδίκτυο και θα γελούσε όλη η Ελλάδα.
Είναι φανερό και επιβάλλεται να σταματήσει αυτή η διακωμώδηση του Περιφερειακού Συμβουλίου και να επανέλθουν οι κανονικές συνεδριάσεις του, γιατί δεν μπορεί να εξαρτάται η τύχη ενός τόπου και η επίλυση σοβαρότατων προβλημάτων σαν αυτά που αντιμετωπίζει σήμερα η Ήπειρος από τις παθολογικές φοβίες του περιφερειάρχη.
Εάν ο κ. Καχριμάνης έχει σοβαρούς λόγους υγείας που του επιβάλλουν τη μη συμμετοχή του σε “δια ζώσης” συνεδριάσεις αυτό είναι απόλυτα σεβαστό και μπορεί να ζητήσει άδεια για να απέχει από αυτές, ορίζοντας τον αντικαταστάτη του για όσο διάστημα υπάρχει το πρόβλημα.
Εάν δεν έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του, όπως για παράδειγμα στην κ. Μπραίμη που την όρισε το φθινόπωρο αντικαταστάτη του και φοβάται την απειρία της, υπάρχει ο κ. Πότσης ή ο κ. Γοργόλης ακόμη και η κ Νάκου, που μπορεί να τον αναπληρώσει.
Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να σταματήσει το “κρυφτούλι” και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες, που το αναλογούν, γιατί κανένας δεν είναι αναντικατάστατος..

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *