Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κορωνοιός: Βαρομετρικό χαμηλό του ιού πλήττει τα Βαλκάνια

Βαρομετρικό χαμηλό του ιού πλήττει τα Βαλκάνια, καθώς πολλές χώρες επαναφέρουν ακόμη και τοπικά lockdown. Ανησυχητικοί και οι αριθμοί ανατολικά της Ελλάδας, στην Τουρκία, με την οποία όμως τα σύνορα παραμένουν κλειστά. Αναλυτικά η εικόνα της «γειτονιάς» της χώρας μας.

Περικυκλωμένη από χώρες με χειρότερη επιδημιολογική εικόνα, ή, έστω, επιδεινούμενη, είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων ημερών για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη γειτονιά μας.

Μάλιστα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε εκδώσει μόλις την περασμένη εβδομάδα μία λίστα ευρωπαϊκών χωρών όπου παρατηρούνται σημαντικές αυξήσεις κρουσμάτων και σε αυτές περιλαμβάνονται η Βόρεια Μακεδονία, η Αλβανία, και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Σε αυτό το πλαίσιο η Κροατία επανέφερε και την 14ήμερη καραντίνα για ταξιδιώτες από τη Βοσνία, το Κόσοβο, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Σερβία, έχοντας διαπιστώσει άνοδο λοιμώξεων στο έδαφός της προηγουμένως.

Άλλωστε, οι τελευταίες τέσσερις χώρες αυτές έχουν καταγράψει υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων από τις αρχές του περασμένου μήνα.

Η Βόρεια Μακεδονία ανέφερε 2.067 νέες περιπτώσεις του ιού τις τελευταίες 14 ημέρες, ενώ πάνω από 1.000 νέα κρούσματα ανέφεραν το Κόσοβο και η Αλβανία.

Περαιτέρω, στη Σερβία – όπου πρόσφατα επανακυρήχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε σειρά πόλεων – αυξάνονται, πέρα από τον ρυθμό μολύνσεων και οι νεκροί. Σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν, 11 ασθενείς κατέληξαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανεβάζοντας στους 298 τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας. Άλλα 309 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν από εχθές και έτσι έφτασαν τους 15.504 οι προσβληθέντες από τον Covid-19. Στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 85 ασθενείς και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη. Εξάλλου, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκε από σήμερα το πρωί και το Βελιγράδι το οποίο αποτελεί την μεγαλύτερη εστία της επιδημίας.

Με πληροφορίες από το Ειδήσεις gr 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *