Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το μετέωρο βήμα του Αλέξη Τσίπρα

Editorial
Μια εβδομάδα πέρασε από την τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και με την χρονική απόσταση της εβδομάδος, έχουμε τη δυνατότητα μιας πιο ψύχραιμης εκτίμησης των όσων διαδραματίστηκαν εκεί.
Είναι φανερό ότι το εγχείρημα της διεύρυνσης του πρώην κυβερνητικού κόμματος, που βολοδέρνει εδώ και ένα χρόνο στην εσωστρέφεια και δεν μπορεί να ασκήσει αποτελεσματική αντιπολίτευση αντιμετωπίζεται εχθρικά από  αρκετά στελέχη του.
Από στελέχη που συνδέονται με τη λειτουργία  μηχανισμών και κινδυνεύουν να χάσουν μερίδια εξουσίας και
επιρροής σε ένα νέο κόμμα, πιο πλατύ, πιο ριζωμένο
στην κοινωνική πλειοψηφία, η οποία ακολουθεί το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο πολιτικός χρόνος της τελευταίας δεκαετίας ήταν πολύ πυκνός και απέδειξε ότι, όπου δημιουργούνται κενά, η ζωή τα καλύπτει με γρήγορο  και πολλές φορές στρεβλό τρόπο.
Έτσι, αν το κενό που άφησε το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ, το κάλυψε με τρόπο στρεβλό ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα στις νέες συνθήκες, που διαμορφώνονται στη χώρα, το ίδιο κινδυνεύει να γίνει και με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την κυβερνητική θητεία, την συνεργασία του με τον Καμμένο, τις αντιμνημονιακές αυταπάτες  κλπ μπορεί να κράτησε όρθια τη χώρα όμως σήμερα είναι φανερό ότι με το αποδεκατισμένο στελεχιακό του δυναμικό δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και την παντοδυναμία του νέου συστήματος εξουσίας.
Ο κομματικός του μηχανισμός, υπολειπόμενος ακόμη και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ουσιαστικά νεκρός.
Είναι απαίτηση των καιρών η συγκρότηση από τα κάτω μιας ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης με νέο όνομα, σύμβολα και φυσικά ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο και με την αυτοοργάνωση των μελών της.
Το έναυσμα για την εκκίνηση τέτοιων διαδικασιών μπορεί να το δώσει η εκλογή του ηγέτη της παράταξης απευθείας από τη βάση.
Όσο δεν παίρνονται  δραστικές αποφάσεις, η κατάσταση θα διαιωνίζεται και κάθε συνέλευση θα αποφασίζει και θα αποφασίζει στα χαρτιά διευρύνσεις , τις οποίες αυτοί που ορκίζονται σε αυτές τόσο περισσότερο θα τις υπονομεύουν στην πορεία, όπως έγινε μέχρι σήμερα.
Είναι απαίτηση της κοινωνικής πλειοψηφίας που ακολουθεί εξ ενστίκτου τον Αλέξη Τσίπρα να σταματήσει να προχωρά με το βήμα μετέωρο και να κόψει αυτόν τον Γόρδιο δεσμό, δίνοντας οριστικές απαντήσεις.
Διαφορετικά θα μείνει στην Ιστορία ως παράδειγμα αναποφάσιστου ηγέτη, που έβλεπε τις ευκαιρίες να περνούν και αυτός ομφαλοσκοπούσε, περιμένοντας να πείσει τον Φίλη, τον …Μαντά, τους 53 και όσους άλλους καλαμοκαβαλάρηδες με την απήχηση στην κοινωνία να μην ξεπερνά το 0, 01%.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *