Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Κώστας Μπάρκας για τα προβλήματα υποστελέχωσης των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων του Νομού


Με τρεις Αναφορές προς τον Υπουργό Υγείας, ο Κώστας Μπάρκας φέρνει στη Βουλή τα προβλήματα υποστελέχωσης των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων του Νομού
Οι σχετικές Αναφορές στηρίχθηκαν σε Επιστολές και Υπομνήματα Τοπικών Κοινοτήτων και Φορέων του Νομού, οι οποίες κοινοποιήθηκαν τόσο στο Υπουργείο Υγείας, όσο και στους Βουλευτές και στους Δημάρχους των συγκεκριμένων περιοχών. Ειδικότερα, Επιστολές και Υπομνήματα έχουν σταλεί, μέχρι στιγμής, για την υποστελέχωση σε ιατρικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού, καθώς και για το Περιφερειακό Ιατρείο Παπαδατών.

Με τις Αναφορές αυτές ο κ. Μπάρκας αναδεικνύει το πρόβλημα υποστελέχωσης των μονάδων Υγείας στον Νομό, που παρά τις εκ του αντιθέτου υποσχέσεις από την παρούσα κυβέρνηση και τους πόρους που δίνονται στο σύστημα υγείας αυτή την περίοδο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, φαίνεται να μην βρίσκεται στις προτεραιότητες η κάλυψή τους, τουλάχιστον όσον αφορά στον Νομό Πρέβεζας.

“Αντί για προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, όπως είχαν προγραμματιστεί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η παρούσα κυβέρνηση – όπως υποστηρίζει ο κ. Μπάρκας- επιλέγει μετακινήσεις μεταξύ υγειονομικών μονάδων, για να αντιμετωπιστούν οι επείγουσες ανάγκες, με αποτέλεσμα τον προβληματισμό και τη δυσαρέσκεια φορέων και εργαζομένων για τις αποφάσεις του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και κατ’ επέκταση του Υπουργείου Υγείας.”
Για τα προβλήματα αυτά, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει συνολικά το Δημόσιο Σύστημα Υγείας στον Νομό Πρέβεζας, θα κληθεί σύντομα ο Υπουργός Υγείας, κ. Κικίλιας, να δώσει εξηγήσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, απαντώντας σε σχετική Επίκαιρη Ερώτηση του κ. Μπάρκα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *