Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Συναγερμός στα Τζουμέρκα εν αναμονή της επίσκεψης Μητσοτάκη! – Με μεγάλες αρμαθιές από σκόρδα εξοπλίζουν το γεφύρι οι κάτοικοι των Τζουμέρκων

Με μεγάλες αρμαθιές από σκόρδα εξοπλίζουν το γεφύρι οι κάτοικοι των Τζουμέρκων

Γεφύρι της Πλάκας: Της ανταποκρίτριας Ρίτας Πουλακίδα

Συναγερμός επικρατεί στα χωριά των Τζουμέρκων εν αναμονή της αυριανής επίσκεψης με ελικόπτερο στα ιστορικά Τζουμέρκα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός έρχεται για να εγκαινιάσει το ανακαινισμένο γεφύρι της Πλάκας, το οποίο είχε καταρρεύσει το χειμώνα του 2015 και  ανακατασκευάστηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα.
Από το πρωί γερόντισσες από  το Αθαμάνιο Άρτας αλλά και από γειτονικά χωριά καταφθάνουν στο γεφύρι και γεμάτες ανησυχία στολίζουν το γεφύρι με μεγάλες αρμαθιές από σκόρδα, ( βλέπε τις σχετικές φωτογραφίες) φοβούμενες τα χειρότερα κατά τα αυριανά εγκαίνια και ξορκίζοντας με κάθε τρόπο το κακό.
Η ανησυχία των κατοίκων των Τζουμέρκων έχει πάρει τον χαρακτήρα  μαζικής υστερίας, καθόσον οι ορεσίβιοι πληθυσμοί αυτής της περιοχής της Ηπείρου είναι από αρχαιοτάτων χρόνων δεισιδαίμονες και συχνά καταφεύγουν στους εξορκισμούς.
Ρωτήσαμε μια γιαγιά για να μάθουμε για το λόγο της υστερίας και η απάντηση που πήραμε ήταν γεμάτη φόβο και οργή:
– Από αυτόν τον τρισκατάρατο όλα μπορεί να συμβούν παιδάκι μου!
Αυτά είπε η γιαγιά και σταυροκοπήθηκε πολλές φορές.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *