Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εντυπωσιάστηκε ο Πρωθυπουργός!

Ο πρωθυπουργός μαζί με κομματικά στελέχη της ΝΔ

Πράμαντα: Της ανταποκρίτριας Ρίτας Πουλακίδα.

Εντυπωσιασμένος ήταν ο πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης από την επίσκεψή του στα ιστορικά Τζουμέρκα!
Η υποδοχή που συνάντησε ήταν εξαιρετική, το γεφύρι της Πλάκας τον εντυπωσίασε αλλά περισσότερο από όλα, αυτό που του προξένησε μεγάλη εντύπωση ήταν η φυσική κατάσταση του Περιφερειάρχη και του δημάρχου Ιωαννίνων.
Γνωστός λάτρης των σπορ ο πρωθυπουργός θέλησε να μάθει, πώς κατορθώνουν να διατηρούν τη φυσική τους κατάσταση οι δυο τους και η απάντηση που έλαβε ήταν, ότι κάθε Σαββατοκύριακο οι δυο άντρες δεν χάνουν ευκαιρία να επισκέπτονται μαζί την ύπαιθρο και να συνομιλούν με τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.
Επειδή πολλοί θεσμικοί παράγοντες της Ηπείρου εξέφρασαν παράπονα, γιατί δεν προσκλήθηκαν στα Πράμαντα, στέλεχος του γραφείου του πρωθυπουργού μας δήλωσε ότι τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν αργότερα και τότε θα προσκληθούν.
-Τώρα η εκδήλωση έγινε σε στενά κομματικά πλαίσια και με  την κομματική ιδιότητα παρέστησαν όσοι βρέθηκαν στο γεφύρι της Πλάκας και στα Πράμαντα και ότι την επόμενη φορά θα προσκληθούν, αφού ο πρωθυπουργός σέβεται και τιμά τους θεσμούς, δήλωσε με νόημα ο συνεργάτης του πρωθυπουργού.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *