Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΝΔ Ιωαννίνων: Πόλεμος για μια ανάρτηση του Ηλία Γιάτσιου!

Η δήθεν Fake φωτογραφία που  ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ΦΒ ο κ. Γιάτσιος

Πριν λίγες μέρες γράφαμε για τον φερέλπιδα δικηγόρο Ηλία Γιάτσιο, (πατήστε ΕΔΩ) που με την συνοδεία του δημάρχου Ιωαννίνων και του Περιφερειάρχη Ηπείρου περιφέρεται σε διάφορα μέρη της Ηπείρου σαν το μάγο, που πουλάει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς του κόμματος της ΝΔ.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την αγανάκτηση στελεχών και φίλων του κόμματος της ΝΔ στα Γιάννενα, που βλέπουν τον κ. Γιάτσιο να μετέρχεται κάθε μέσου, προκειμένου να πλασαριστεί στην τοπική πολιτική σκηνή ως το στέλεχος με τις πολλές δυνατότητες και διασυνδέσεις.
Είναι δε τέτοια η σπουδή του φερέλπιδα δικηγόρου, που σύμφωνα με αυτά τα στελέχη, ο κ. Γιάτσιος ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο ΦΒ, που τον δείχνει να υποδέχεται τον πρωθυπουργό μαζί με τον βουλευτή Άρτας της ΝΔ κ. Στύλιο και που είναι καταφανώς προϊόν μοντάζ!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσαν στελέχη της ΝΔ που  υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό στον Καταρράχτη Άρτας αλλά και από δημοσιογραφικές  μαρτυρίες ο κ. Γιάτσιος δεν ευτύχησε να υποδεχτεί τον πρωθυπουργό, όπως θέλει να δείξει η φωτογραφία που ανήρτησε.
Άλλωστε και ένας αδαής περί τα φωτογραφικά- σύμφωνα πάντα με τα τοπικά στελέχη του κυβερνητικού κόμματος- μπορεί να καταλάβει την αλχημεία που διέπραξε ο φιλόδοξος δικηγόρος.
Πάντως οι ίδιοι κομματικοί παράγοντες  συνιστούν την προσοχή στους νεόκοπους
θαυμαστές αλλά και συνοδούς του κυρίου Γιάτσιου, γιατί μπορούν να βρεθούν
μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν…

Αναμένεται η αντίδραση του κ. Γιάτσιου σε αυτές τις κατηγορίες. 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *