Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σε άτακτη φυγή ο Ηλίας Γιάτσιος προσπαθεί να εξαφανίσει τα ίχνη της μονταζιέρας του

Στη φωτογραφία ο Ηλίας Γιάτσιος ανάμεσα σε πρωθυπουργό και τον βουλευτή Στύλιο! Όσοι δεν τον βλέπετε έχετε προβλήματα όρασης…

Τελικά είχαν απόλυτο δίκιο οι πληροφοριοδότες μας από τη Νέα Δημοκρατία, που επέμειναν ότι ο Ηλίας Γιάτσιος εξαπάτησε τους φίλους του με την ανάρτηση μονταρισμένης φωτογραφίας στην οποία εμφανίζεται να υποδέχεται τον κ Μητσοτάκη, ( πατήστε ΕΔΩ),   γεγονός που προκάλεσε σάλο στην τοπική Νέα Δημοκρατία και εξέθεσε όσους τον σχολίασαν θετικά.
Σε μια κίνηση πανικού ο Ηλίας Γιάτσος κατέβασε από τον λογαριασμό του στο ΦΒ https://www.facebook.com/ilias.giatsios την ένοχη φωτογραφία αλλά δυστυχώς για αυτόν τα πειστήρια παραμένουν, όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία που φροντίσαμε να κρατήσουμε:

Παράγοντες του κόμματος που θέσαμε υπόψη τους τα γεγονότα δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν ότι τέτοιες πρακτικές χαρακτηρίζουν κοινούς απατεώνες και μάλιστα καυτηρίασαν τις μεθόδους της μονταζιέρας τις οποίες ακολουθούν οι προσκείμενοι στην Μητσοτακική πτέρυγα.
Τώρα ο κ. Γιάτσιος μένει έκθετος στα μάτια όσων τον ακολουθούν και τον παρουσιάζουν ως στέλεχος που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *