Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

«Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου»


Σχολιάζει ο πατήρ Μειλίχιος

Κατεβαίνοντας από τον λόφο της Περιβλέπτου, καταμεσήμερο, στάθηκα να δροσιστώ σε ένα συνοικιακό καφενεδάκι των Ζευγαριών. Διάβηκα το κατώφλι προσδοκώντας δροσιά, μια πορτοκαλάδα και ίσως λίγη κουβεντούλα με τους θαμώνες.

Τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς έτσι, γιατί για άλλη μια φορά, η ιστορική αυτή γειτονιά της πόλης μας, βίωνε μια διακοπή νερού και αυτό είχε φέρει, σε συνδυασμό με τον καύσωνα, τα νεύρα των θαμώνων σε οριακή κατάσταση.

7-8 κύριοι εκστόμιζαν ένα απερίγραπτο υβρεολόγιο προς το πρόσωπο του προέδρου της ΔΕΥΑΙ. Δοκίμασα, διακριτικά είναι αλήθεια, να τους επαναφέρω στην τάξη επιστρατεύοντας κάθε λογικό επιχείρημα, ώστε να τους ηρεμήσω, μα στάθηκε αδύνατον.

Μα, τους είπα, η παράταξη του προέδρου της ΔΕΥΑΙ δεν ήταν αυτή που επέλεξε προεκλογικά τη γειτονιά σας και δημιούργησε έναν τρισδιάστατο κύβο στην άσφαλτο, ώστε να καταδείξει με αυτόν τον τρόπο την έλλειψη πεζοδρομίων υποσχόμενη έτσι την επίλυση του χρόνιου προβλήματος σας, αν έπαιρνε ισχυρή εντολή στις εκλογές;

Πάγωσαν οι κουβέντες και ξεθάρρεψα.
“Είστε αχάριστοι!” κραύγασα, οι «Γιάννενα Τώρα» είναι πια στη δημοτική αρχή και είμαι βέβαιος πως απεργάζονται σχέδια, ώστε σύντομα να έχετε πεζοδρόμια στην όμορφη γειτονιά σας κι εσείς γκρινιάζετε για μερικές διακοπές νερού;

Ακόμη τρέχω…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *