Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

15 Ιουλίου 1965- 15 Ιουλίου 2020

Σαν σήμερα στις 15 Ιουλίου 1965 άρχιζαν τα Ιουλιανά, μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της χώρας, όταν οι αποστάτες με αρχηγό τον Μητσοτάκη, πατέρα, σε συνεργασία με το παλάτι ανέτρεψαν την λαοπρόβλητη κυβέρνηση του 53% του Γεωργίου Παπανδρέου, βυθίζοντας τη χώρα στην πολιτική ανωμαλία, που μας έφερε την Απριλιανή δικτατορία.
Έκτοτε το όνομα Μητσοτάκης είναι για τη δημοκρατική παράταξη ταυτισμένο με την προδοσία, την αποστασία και τις συνωμοσίες.
Στα επόμενα χρόνια  σε όλες τις εκτροπές που έγιναν στην χώρα το όνομα Μητσοτάκης πάντα  ήταν αναμεμειγμένο.
Από το βρώμικο 89 μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον νεότερο, αυτή η οικογένεια τραβούσε και τραβά  κοντά της, σαν μαγνήτης, κάθε πολιτικό τυχοδιώκτη και αποστάτη.
Και όταν λέμε αποστάτη, εννοούμε αυτόν που πρόδωσε την ιδεολογία του και ενστερνίστηκε την αντίπαλη και όχι τις πολιτικές μετακινήσεις, που είναι σύνηθες φαινόμενο σε κόμματα που είναι ιδεολογικά συγγενή.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *